OpenCart vzdrževanje

OpenCart

OpenCart je spletna trgovina, ki trgovcem ponuja vse-v-enem. Je “švicarski nož”, ki vsebuje vsa orodja za izdelavo e-trgovine. Omogoča uspešno spletno prodajo tako končnim kupcem (B2C), kakor tudi veleprodajo poslovnim partnerjem (B2B). OpenCart odlikuje robustno zasnovano in modularno grajeno jedro sistema, ki ga je mogoče nadgrajevati in prilagajati potrebam naročnika. Prav zato je OpenCart eden od najhitreje rastočih odprtokodnih sistemov za izdelavo spletne trgovine.

UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

OpenCart trgovina v praksi

Odprtokodna zasnova OpenCart trgovine nam omogoča prosto prilagajanje e-commerce platforme po želji. Pri qStom izdelujemo spletne trgvoine in aplikativne rešitve na osnovi OpenCart-a že preko 10 let in zagotavljamo visok nivo znanja ter izkušeno tehnično podporo za nadgradnjo in vzdrževanje.

OpenCart je zagotovo izredno zmogljiva osnova za e-trgovine in  omogoča izdelavo čudovitih spletnih trgovin z nizkimi stroški. Je preprosta za uporabnike in lastnike, kar vam bo zagotovo prihranilo veliko časa v primerjavi z drugimi on-line trgovinskimi sistemi. Dodatno lahko čas prihranite z vzpostavitvijo XML/API povezav z drugimi zunanjimi programi (računovodstvo, izdaja računov, vodenje zalog,..). Vaš čas in denar boste tako namenili v druge vire, ki bodo vašo spletno prodajo dodatno pospešili.

Primeri spletnih trgovin, ki smo jih izdelali z OpenCart platformo: OpenCart reference

OpenCart Slovenija

KONTAKT

Pokličite nas

Spletna aplikacija bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

OpenCart je odlična e-commerce platforma

qStom in OpenCart

Specializirani smo za izdelavo spletnih trgovin in razvoj rešitev na OpenCart sistemih vse od verzije 1.5, 2.x in 3.x. Z našimi bogatimi izkušnjami vam lahko pomagamo tako pri razvoju novih modulov, kakor tudi pri vzdrževanju ali odpravi napak pri obstoječih trgovinah. Izdeljujemo robustne in zelo varne OpenCart prodajalne, ki nudijo odlično uporabniško izkušnjo in dosegajo želeno konkurenčno prednost. Poslovni uspeh vaše e-prodajalne bo z vzpostavitvijo unikatne, odzivne in kakovostne OpenCart spletne trgovine zagotovljen!

OpenCart s podporo pri poslovanju

OpenCart spletno trgovino vam lahko povežemo z različnimi programi ali programskimi orodji za podporo pri poslovanju (MiniMax, Čebelica, Vasco, Microsoft Navision, Datastudio, E-racuni…). Pretok informacij med njimi zagotavlja usklajene podatke v vseh programih in veliko poenostavitev poslovnih procesov v vašem podjetju.

 


Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo