Izdelava spletne trgovine

 • Izdelujemo maloprodajne in B2B spletne trgovine, prilagojene vašim ciljem
 • Sodobno oblikovane in učinkovite spletne trgovine
 • 100 % prilagoditev potrebam ponudnika in ciljnim kupcem
 • Delamo s preverjeno in zanesljivo e-commerce platformo
 • Z izdelavo spletnih trgovin imamo že več kot 20 let izkušenj
Izdelava spletnih trgovin

Osnove spletne trgovine

Odzivna zasnova strani

Za mobilne naprave

Odziven način

Spletno trgovino izdelamo v odzivnem načinu za optimalno uporabniško izkušnjo na telefonih, tablicah ter drugih mobilnih napravah.
Preberi več
Enostavno uporavljanje spletne trgovine

Enostaven CMS

CMS je prilagojen uporabniku

Spletne trgovine gradimo na osnovi zelo učinkovitega in prilagodljivega odprto-kodnega sistema za internetne trgovine.
Preberi več
Preverjeno varna in stabilna

Varna

Varna spletna trgovina

Več-stopenjski varnostni elementi omogočajo omejevanje dostopa uporabnikom do funkcij v administracijskem vmesniku.
Preberi več
SEO friendly in optimizirana

SEO optimizirana

SEO optimizirana stran

Spletna trgovina je iskalnikom prijazna in opremljena s SEO orodji, ki omogočajo on-site SEO optimizacijo vsebin na strani.
Preberi več
Spletna trgovina brez omejitev

Neomejeno število kategorij

Trgovina brez omejitev

Pri nas ni omejitev pri ustvarjanju kategorij ali podkategorij, število produktov v trgovini je neomejeno.
Preberi več
Različni načini plačil v trgovini

Načini plačila

Več načinov plačila

Nudimo več kot 36 načinov plačila, kot so plačila po prevzetju, gotovinska plačila, neposredna plačila s plačilnimi karticami in spletni plačilni sistemi PayPal, Six Payment in Skrill...
Preberi več
Trgovina omogoča različne načine dostave

Načini dostave

Več načinov dostave

Naše trgovine podpirajo več načinov dostave. Dostava na dom, prevzem na pošti in osebni prevzem.
Preberi več
Prilagojene spletne trgovine

Cenovno ugodna

Prilagojena interesom

Spletne trgovine prilagodimo vašim potrebam in željam ter jo v kasnejših fazah nadgrajujemo skupaj z rastjo vaše prodaje.
Preberi več
Izdelava spletne trgovine 1

IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

Odzivna, mobile friendly in SEO optimizirana

Spletne trgovine gradimo na osnovi zelo učinkovitega in prilagodljivega odprtokodnega sistema za internetne trgovine. Preverjena, kakovostna in varna spletna trgovina je lahko vaša, brez mesečnih stroškov najema, brez omejitev in popolnoma prilagojena vašim zahtevam. Spletno trgovino nenehno razvijamo in posodabljamo tako, da ostaja v skladu z zakonodajo in splošnimi uredbami o varstvu osebnih podatkov.

NAPREDEN ADMINISTRACIJSKI VMESNIK

Varna in pregledna trgovina

Napreden administracijski vmesnik z vsemi komponentami nudi učinkovito upravljanje trgovine tudi preko telefona. Ključne informacije so na voljo ob vstopu v administracijo in omogočajo popolno preglednost nad vsemi podatki spletne trgovine.

Izdelava spletne trgovine 2
Play Video
Izdelava spletne trgovine 3
Play Video

VEČ KOT 36 RAZLIČNIH NAČINOV PLAČILA

Dostava in načini plačila

Podpiramo več kot 36 različnih načinov plačila. Na voljo so plačila po prevzetju, gotovinska plačila, spletni plačilni sistemi kot so PayPal, Six Payment in Skrill, prav tako neposredna plačila s plačilnimi karticami Activa, MasterCard in drugimi. Lastnikom trgovine omogočamo nadzor nad ponavljajočimi se plačili, kar pomeni, da lahko v spletni trgovini prodajate naročnine ali članarine, ki se kupcu zaračunavajo v določenem ciklu.

BREZ OMEJITEV

Neomejeno število produktov

Pri nas ni omejitev pri ustvarjanju kategorij ali podkategorij in tudi število produktov v trgovini je neomejeno. Vsakemu izdelku ali storitvi lahko dodelite atribute, kupcem pa ponudite različne izbirne opcije. Spletna trgovina prav tako pokriva prodajo vsebin za prenos oz. download in najbolj priljubljene marketinške načine za pridobivanje pozornosti in povečanje prodaje. Zaupanje je med najpomembnejšimi dejavniki, ki sprožijo nakup. Nadzor nad ocenami in komentarji kupcev o produktih je tako ena od tistih funkcij trgovine, ki jih boste pogosto nadzirali.

Izdelava spletne trgovine 4
Play Video
opencart-navision-11
POvezava spletne trgovine z MiniMax
qStom-in-Datalab-Pantheon-02

VELIKa izbira DODATNIH ORODIJ

Razširitve in povezave z drugimi

Spletna trgovina je postavljena na osnovi OpenCart odprto-kodnega sistema in je popolnoma samostojna aplikacija, zato jo lahko enostavno prilagodimo vašemu projektu. Modularni sistem omogoča enostavno razširitev funkcij ter povezave z različnimi računovodskimi programi ali programskimi orodji za podporo poslovanja vašega podjetja. Za najbolj razširjene sisteme, kot so Saop, MinimaxDatalab PANTHEONMicrosoft NAV Dynamics, Vasco, Datastudio in drugi, imamo že izdelane vmesnike za sinhronizacijo. Izmenjavo podatkov med trgovino in drugimi CRM sistemi ali programi lahko tako zagotovimo zelo hitro in poskrbimo za ažurno usklajenost informacij.

RESPONSIVE DESIGN IN SEO

Dizajn in SEO optimizacija

Obiskovalec naveže stik z vami preko vaše spletne trgovine, zato je zelo pomembno, da je njegov prvi vtis res dober. Izdelava spletne trgovine poteka z uporabo responsive design tehnike, kar pomeni, da je trgovina prilagodljiva napravi s katero se brska po njej. Za vsako stran, artikel in kategorijo lahko določite Meta naslove, opise in iskalnikom prijazne SEO povezave, in tako dosežete, da je vaša trgovina čim višje v iskalnikih. Za lažji Re-marketing in sledenje nakupovalnim navadam kupcev je vgrajena funkcionalnost za dodajanje in sledenje oglaševalskim akcijam, ki jih ustvarite.

seo
SEO optimizacija internet trgovine
SEO optimizacija internet trgovine
seo2

Izdelava spletne trgovine - FAQ

Koliko stane izdelava spletne trgovine?

Cena izdelave spletne trgovine je v največji meri odvisna od obsega funkcij in orodji. Jedro spletne trgovine predstavlja osnovna različica, ki jo nato sproti prilagajamo in dopolnjujemo za doseganje ciljev naročnika. Informativno smo oblikovali tri cenovno različne variante trgovin, ki jih lahko preverite v segmentu Koliko stane spletna trgovina proti koncu te strani

Ali je trgovina prilagojena mobilnim telefonom?

Vse spletne strani trgovine in strani izdelujemo v skladu s najnovejšimi standardi in smernicami, ki zahtevajo hitro nalaganje in optimalni prikaz vsebin na vseh napravah. Trgovine oblikujemo v odzivnem načinu (Responsive design), kateri zagotavlja dober vizualni izgled spletne prodajalne in optimalno uporabniško izkušnjo kupcev na različnih napravah.

Ima spletna trgovina SEO orodja?

CMS sistem za izdelavo spletne trgovine v osnovi vsebuje orodja za On-site SEO optimizacijo trgovine. Ker se zavedamo pomena visoke pozicije v spletnih iskalnikih, dodatno namestimo profesionalno orodje, ki vam omogoča avtomatizirano in poljubno ureditev Meta podatkov za vsak artikel, kategorijo, sliko…

Kateri CMS sistem se uporablja za izdelavo spletne trgovine?

Za e-commerce platforme se odločimo na podlagi ugotovljenih potreb naročnika, v veliki večini izdelamo spletno trgovino na osnovi prilagojene OpenCart platforme. Drug takšen sistem je WordPress z Woocommerce dodatkom, vsekakor pa izbiramo preverjene in varne odprtokodne sisteme brez stroškov licenc.

Ali je garancija na kvaliteto trgovine?

Naročnki spletnih trgovin so upravičeni do 6 mesecev garancije na prikrite napake v izdelani aplikaciji. Stranke, ki sklenejo vzdrževalno pogodbo, pa v vsem času trajanja pogodbe.

Kakšen je strošek vzdrževanja spletne trgovine?

Če se odločite za redno vzdrževanje vaše spletne trgovine, vam priporočamo sklenitev pogodbe za vzdrževanje spletne trgovine, ki zagotavlja nemoteno delovanje, prioritetno obravnavo ter ugodnejšo urno postavko in cenejše nakupe dodatnih funkcionalnosti trgovine. Cene vzdrževanja določajo obseg funkcionalnosti in orodij trgovine ter se gibljejo od 90 € mesečno.

Koliko stane strežnik za trgovino?

Izbira hitrega in zanesljivega strežnika je izredno pomembna, saj neposredno vpliva na uporabniško izkušnjo kupca. Strošek zakupa strežnika za trgovino je odvisen od obsežnosti trgovine in potrebnih strežniških zmogljivosti za zagotavljanje optimalnega delovanja in se giblje od 10 € mesečno.

Ali je spletna trgovina večjezična?

ZVse spletne trgovine so pripravljene na večjezično podporo in jih je mogoče širiti na različne jezikovne različice. Prav tako je mogoče na osnovi ene trgovine (ena administracija) upravljati več jezikovnih različic trgovine na različnih domenah (multidomain), kar pomeni da bo na domeni www.vasadomena.si slovenska različica spletne trgovine, na domeni www.vasadomene.hr hrvaška različica, na www.vasadomena.de nemška različica itd.

Koliko stane spletna trgovina?

Pripravili smo informativne cene za izdelavo spletne trgovine treh izhodiščnih konfiguracij, za katere prejmemo največ povpraševanj. Vse različice omogočajo učinkovito urejanje in možnost nadgradnje spletnih trgovin. Podrobnejši opis lastnosti posameznih cenovnih paketov in oceno stroškov gostovanja smo navedli na strani Cenik izdelave spletne trgovine.

Small Business

1490 brez DDV
 • Napreden spletni skrbniški vmesnik z vsemi orodji za upravljanje spletne trgovine
 • Vnos neomejenega števila produktov in kategorij
 • Vnos lastnosti in ponudb izdelkov (teža, barva, velikost...)
 • Kreiranje poljubnega filtra za iskanje izdelkov
 • Akcije in količinski popusti
 • Plačila: po povzetju, nakazilo na TRR
 • Dostava: Brezplačna dostava, obračun po ceniku glede na težo
 • On-site SEO optimizacija trgovine, vsebinskih strani, artiklov in kategorij
 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz trgovine na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)
 • Nakup kot gost ali s prijavo
 • Možnost dodatnih orodji in jezikov

Enterprise

1990 brez DDV
 • Napreden spletni skrbniški vmesnik z vsemi orodji za upravljanje internetne trgovine
 • Vnos neomejenega števila produktov in kategorij
 • Kreiranje poljubnega filtra za iskanje izdelkov
 • Vnos lastnosti in ponudb izdelkov (teža, barva, velikost...)
 • Akcije in količinski popusti
 • Plačila: po povzetju, nakazilo na TRR
 • Dostava: Brezplačna dostava, obračun po ceniku glede na težo
 • On-site SEO optimizacija trgovine, vsebinskih strani, artiklov in kategorij
 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz trgovine na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)
 • Nakup kot gost ali s prijavo
 • Možnost dodatnih orodji in jezikov
 • Blagajna/Zaključek nakupa na eni strani (One Page Checkout)
 • SEO Enterprise modul za avtomatiziran vnos meta podatkov in SEO URL-jev
 • Plačila: po povzetju, nakazilo na TRR/UPN, PayPal standard
 • Dostava: Brezplačna dostava, obračun po ceniku glede na težo, osebni prevzem
 • Možnost dodatnih modulov za sinhronizacijo podatkov s CRM ali računovodskimi programi
Priporočamo

B2B trgovina

3490 brez DDV
 • B2B spletna trgovina z naprednim skrbniškim vmesnikom za enostavno upravljanje B2B prodaje
 • Vnos neomejenega števila produktov in kategorij
 • Vnos lastnosti in ponudb izdelkov (teža, barva, velikost...)
 • Kreiranje naprednih filtrov za iskanje izdelkov
 • Akcije, količinski popusti, zaloge
 • Plačila glede na veleprodajni cenik
 • Dostava po pogodbi
 • On-site SEO optimizacija trgovine, vsebinskih strani, artiklov in kategorij
 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz trgovine na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)
 • Prijava za poslovne partnerje
 • Vpogled v zalogo in statuse naročil
 • Povezava z lokalnim CRM sistemom za sinhronizacijo podatkov s B2B spletno trgovino
 • Sistem avtomatiziranega obveščanja o poteku naročila
 • Možnost dodatnih orodji in jezikov

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno trgovino?

Izdelava spletne trgovine bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.