Izdelava spletne strani

 • Spletno stran zasnujemo, oblikujemo, izdelamo in SEO optimiziramo
 • Strani izdelamo po najnovejših tehničnih in grafičnih smernicah
 • Spletna stran je prilagojena podjetju in ciljnim obiskovalcem
 • Stran izdelamo v naprednem CMS sistemu za enostavno urejanje
 • Spletne strani izdelujemo že več, kot 15 let!
Izdelava spletnih strani za razčlične naprave

Pogosto vas o izdelavi spletne strani zanima...

Cena izdelave spletne strani je od 900 €, a je v največji meri odvisna od obsega funkcij in orodji, ki se implementirajo v samo spletno stran. Jedro spletne strani je CMS sistem, ki se ga prilagaja in dopolnjuje z različnimi orodji. Za lažjo predstavo smo informativno oblikovali tri cenovno različne različice, ki jih lahko preverite v segmentu "Koliko stane spletna stran?".

Vse spletne strani izdelujemo v skladu s najnovejšimi standardi in smernicami, ki zahtevajo tudi hitro nalaganje in optimalni prikaz vsebin na vseh napravah. Strani oblikujemo v odzivnem načinu (Responsive design), ki zagotavlja dober vizualni izgled spletnega mesta in optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah (od namiznih računalniških monitorjev, do mobilnih telefonov).

CMS sistem izdelane spletne strani vsebuje tudi orodje za On-site SEO optimizacijo strani. Že pri samem vnosu vsebin vas tako orodje opozarja na priporočila spletnih iskalnikov, ki vplivajo na pozicijo v iskalniku (Google). Izdelana stran bo tako on-site optimizirana in pripravljena za visoko uvrstitev na iskalnikih kot so Google, Yahoo,..

Tudi. Za izbiro CMS sistema se odločimo na podlagi ugotovljenih potreb stranke in ciljne skupine obiskovalcev. Različni CMS sistemi imajo različne prednosti in pomanjkljivosti, zato se vedno predlagamo tistega za katerega menimo, da je optimalen za doseganje namena spletnega mesta. Uporabljamo izključno preverjene in varne odprtokodne sisteme, ki omogočajo izdelavo strani brez stroškov licenc.

Da. Naši naročnki so upravičeni do 6 mesecev garancije na prikrite napake, ki so posledica napačnih programskih rešitev. Stranke, s katerimi imamo podpisane letne vzdrževalne pogodbe, pa v vsem času trajanja pogodbe.  Več o vzdrževanju si lahko preberete tukaj.

Vzdrževalni stroški spletne strani se gibljejo od 30€/h in predstavljajo dela, ki jih opravimo za zagotavljanje nemotenega delovanja spletne strani. Med njih zraven zakupljenih ur za pomoč uporabniku štejemo še posodabljanja programske kode, prilagajanja na spletne brskalnike, on-site optimizacija, optimizacija podatkovnih baz za hitrejše delovanje, itd. Več o vzdrževanju si lahko preberete v rubriki Storitve > Vzdrževanje.

V večini primerov zadostuje za gostovanje spletne strani že strežnik v cenovnem rangu 10€/mesec. Gostovanje, ki ga nudimo pri qStom zajema v tem strošku tudi varnostno kopiranje datotek in podatkovnih baz, ter do 20 email naslovov (odvisno od kapacitete posameznega poštnega predala).  Več o gostovanju preberite na strani Gostovanje spletnih strani.

Vse spletne strani so pripravljene na večjezično podporo in jih je mogoče širiti na različne jezikovne različice. Prav tako je mogoče za vsako jezikovno različico pripenjati različne domene (multidomain), kar pomeni da bo na domeni  www.vasadomena.si slovenska različica spletne strani, na domeni www.vasadomene.hr hrvaška različica, na www.vasadomena.de nemška različica itd. 

Osnovne lastnosti spletne strani

Spletne strani izdelujemo na osnovi sistemov za urejanje vsebine (CMS). Gre za samostojna aplikacijo, ki se naloži na strežnik. Sistem, ki vam ga namestimo je od klasičnega WordPress sistema močno prilagojen, zaščiten, zato je stabilen, varen in preverjen. Trenutno ga uporablja preko 28% vseh spletnih strani na svetu. Uporabnost in verodostojnost predlaganega CMS-ja potrjujejo tudi multinacionalke, ki ga uporabljajo za poganjanje svojih strani (Time Magazine, Microsoft News Center, MTV News, Sony Music, CNN in drugi). WordPress CMS nudi bogato izbiro funkcij, ki jih lahko z našo tehnično ekipo tudi prilagodimo vašim potrebam.

Odzivna zasnova strani

Mobilnikom prijazna

Odziven način

Spletno stran izdelamo v odzivnem načinu za optimalno uporabniško izkušnjo na telefonih, tablicah ter drugih mobilnih napravah.
Preberi več
Različni načini plačil v trgovini

Enostavno urejanje

CMS je prilagojen uporabiku

Izdelava spletne strani z uporabo prilagojenega CMS sistema vam daje možnost enostavnega in hitrega urejanja vsebine.
Preberi več
Preverjeno varna in stabilna

Varna in stabilna

Varna spletna stran

Več-stopenjski varnostni elementi omogočajo omejevanje dostopa uporabnikom do funkcij v administracijskem vmesniku
Preberi več
SEO friendly in optimizirana

SEO optimizirana

SEO optimizirana stran

Spletna stran je iskalnikom prijazna in opremljena s SEO orodji, ki omogočajo on-site SEO optimizacijo vsebin na strani.
Preberi več

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Prilagojen WordPress CMS

Izdelava spletne strani z uporabo CMS sistema (sistem za upravljanje vsebine) vam daje možnost enostavnega in hitrega urejanja vsebine vaše internet strani. Z zmogljivim CMS-jem, lahko na svojem spletnem mestu dodate, spremenite in odstranite besedilo, slike in druge elemente brez učenja HTML, CSS, programiranja ali spletnega oblikovanja. Administracija spletne strani je prilagojena vašim potrebam, sama oblika in struktura pa ciljnim obiskovalcem. qStom spletna stran je z edinstvenimi funkcijami odlična izbira za izdelavo spletne strani  katere koli velikosti, od malih predstavitvenih do korporacijskih portalov.

Izdelava spletne strani 1
Play Video
Mobile friendly spletna stran
Spletna stran za turizem na GMS
WordPress strani na mobilnikih

RESPONSIVE DESIGN IN SEO OPTIMIZACIJA

Odzivna, mobile friendly in SEO optimizirana

Spletne strani izdelujemo v skladu s najnovejšimi standardi in smernicami. Strani oblikujemo v HTML5 – Responsive design tehnologiji, ki zagotavlja dober vizualni izgled spletnega mesta in optimalno uporabniško izkušnjo – enostavno branje ter navigacijo na različnih napravah (od namiznih računalniških monitorjev, do mobilnih telefonov). Izdelana spletna stran omogoča urejanje vseh elementov za On-site optimizacijoBrez stroškov za dodatna SEO orodja, vas v administraciji opozarja na priporočila spletnih iskalnikov. Vaša stran bo tako On-site optimizirana in pripravljena za visoko uvrstitev na iskalnikih kot so Google, Yahoo,..

CMS SISTEM ZA IZDELAVO STRANI

Brez stroškov licenc, fleksibilna in varna spletna stran

Odprtokodni sistem omogoča uporabo CMS sistema za izdelavo spletne strani brez stroškov licence. Vaša sredstva lahko tako uporabite za ustrezno promocijo in optimizacijo spletne strani. Prav prilagodljivost sistema nam omogoča izdelavo spletnih strani za različne uporabnike, vse od spletnih foto portfelj strani do omrežji korporativnih spletnih mest. Spletno stran lahko nadgradimo tudi v spletno trgovino, ki omogoča neposredno prodajo izdelkov ali storitev. Več-stopenjski varnostni elementi omogočajo omejevanje dostopa uporabnikom do funkcij v administracijskem vmesniku, Secure PRO modul pa poskrbi tudi za samodejno varnostno kopiranje podatkovnih baz.

Izdelava spletne strani 2
Izdelava spletne strani 3

VPOGLED V ZGODOVINO SPREMEMB

Zgodovina sprememb in navigacija spletne strani

Vmesnik za urejanje vsebin spremlja spremembe ob posodobitvi. CMS v kateri je izdelana spletna stran samodejno ustvarja različice in jih shranjuje v varnostni arhiv kot predhodno različico. Skrbniki spletne strani imajo vpogled v arhiv in lahko strani po potrebi enostavno s klikom na gumb »obnovi« vzpostavijo na prvotno stanje. Meni za navigacijo po spletišču je eden najpomembnejših faktorjev za doseganje dobre uporabniške izkušnje obiskovalcev strani. Izredno enostaven, a funkcionalno bogat vmesnik za ustvarjanje in upravljanje menijev z »drop & drag« funkcijo, nudi nadzoren prikaz in delovanje navigacije.

PREGLEDEN UREJEVALNIK VSEBINE

Enostavna in pregledna, a zelo napredna administracija

Urejanje in vnos vsebine na spletno mesto poteka preko spletnega vmesnika in brskalnika. Vsak uporabnik z ustreznimi vlogami in dovoljenji lahko ureja spletno stran s katerega koli računalnika, ki ima dostop do interneta. Za vnos in urejanje vsebin uporabljamo napreden urejevalnik vsebine, ki je po videzu podoben Microsoft Word. Skrbniki spletne strani bodo hitro osvojili veščine urejanja, nalaganja in vstavljanja slik. Vso spreminjanje velikosti pisave in elementov je skrbnikom prikazana v realnem času med urejanjem spletne strani. Vsebine za objavo si lahko pripravite vnaprej in jim določite datum, kdaj naj se samodejno objavijo na spletni strani.

Izdelava spletne strani 4
Izdelava spletne strani 5
Play Video

VNOS RAZLIČNIH MULTIMEDIJSKIH VSEBIN

Multimedija in socialna omrežja

Podpiramo vnos različnih multimedijskih vsebin, vključno s slikami, video posnetki, zvokom in animacijo. Skrbniki lahko preprosto vključijo medije prek urejevalnika WYSIWYG ali z uporabo enega od vgrajenih medijskih orodij, ki jih nudi rešitev (npr. uvažanje videoposnetka iz YouTube). Multimedijske vsebine lahko združujete v skupine z različnimi metodami: Foto galerija, Video galerija, Vrtiljak (Carousel) in Drsnik  (Slideshow). CMS sistem za izdelavo spletne strani ponuja opcijo objave povezav vsebine na socialnih omrežjih s funkcijo »Deli z drugimi«. Ta funkcija je mehanizem za socialno mreženje, ki omogoča enostavno objavo v najbolj priljubljenih družabnih omrežjih: Twitter, Facebook, Pinterest, Google+ in drugi.

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno trgovino?

Izdelava spletne trgovine bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

ZANESLJIVO IN KVALITETNO GOSTOVANJE

Gostovanje spletne strani

Da bo vaša spletna stran delovala zanesljivo in hitro, je potrebno zagotoviti zanesljiv in kvaliteten strežnik za gostovanje spletne strani in vaših email naslovov. Zakupljenih imamo več strežnikov v Sloveniji in tujini, ki so nameščeni v varnih kolokacijskih centrih s podvojenimi povezavami do svetovnega spleta. V podporo glavnim strežnikom uporabljamo tudi mreže CDN strežnikov, ki so geografsko razpršeni po vsem svetu. V našem CDN omrežju je preko 32 strežniških centrov na 5-ih celinah v 27-tih državah

Izdelava spletne strani 6
Izdelava spletne strani 7

VZDRŽEVANJE IN REDNO POSODABLJANJE

Vzdrževanje spletne strani

Vzdrževanje in redno posodabljanje spletne strani je ključno, če želite ostati konkurenčni med poplavo vseh spletnih strani. Zagotovite si prednostno obravnavo in stalne posodobitve CMS sistema spletne strani. Tako boste dosegli nemoteno in kakovostno delovanje vaše spletne strani. Vsako vzdrževalno pogodbo sklenemo z vami po vaših željah in potrebah, tako da je za vas najbolj primerna in cenovno ugodna

SEO ON-SITE IN OFF-SITE OPTIMIZACIJA

Optimizacija spletne strani za konstantno rast

Vsekakor smo si enotni, da je cilj vsake spletne strani, uvrstit se na Google-u pred konkurenco in tako doseči več potencialnih kupcev kot konkurenčna spletna stran. Optimizacija spletne strani je pravi pristop k dvigu pozicije vaše strani. Naredimo raziskavo ključnih besednih zvez in analizo vaše konkurence ter poskrbimo za izvedbo On-site in Off-site optimizacije vaše spletne strani s katero boste povečali obisk spletne strani. Skupaj oblikujemo strategijo SEO optimizacije in izberemo ključne besede na podlagi Google analize.

Izdelava spletne strani 8
Play Video

KONTAKT

Še vedno niste prepričali?

Odgovorili vam bomo na vaša vprašanja ter brezplačno svetovali.

Koliko stane spletna stran?

Pripravili smo informativne cene izdelave spletne strani treh izhodiščnih konfiguracij za katere prejmemo največ povpraševanj. Vse različice omogočajo učinkovito urejanje in možnost nadgradnje spletnih strani. Podrobnejši opis lastnosti posameznih cenovnih paketov in oceno stroškov gostovanja smo navedli na strani Cenik izdelave spletne strani.

WEB start

900 brez DDV
 • Spletni skrbniški vmesnik z orodji za upravljanje spletne strani
 • Neomejeno število strani
 • Fotogalerija
 • Iskalnik po vsebini
 • Kontaktni obrazec
 • Integracija Google maps zemljevida
 • Secure PRO varnostna zaščita
 • Varnostno kopiranje: 1x / 14 dni
 • Zgodovina sprememb – do 5 revizij
 • On-site SEO optimizacija strani
 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz strani na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)
 • Podporne strani: Zasebnost, Piškotki, Pogoji uporabe
 • Možnost dodatnih orodji in jezikov
 • Google Analytics statistika

Business

1390 brez DDV
 • Spletni skrbniški vmesnik z orodji za upravljanje spletne strani
 • Neomejeno število strani
 • Fotogalerija
 • Iskalnik po vsebini
 • Kontaktni obrazec
 • Integracija Google maps zemljevida
 • Secure PRO varnostna zaščita
 • Varnostno kopiranje: 3x tedensko
 • Zgodovina sprememb
 • On-site SEO optimizacija strani
 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz strani na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)
 • Podporne strani: Zasebnost, Piškotki, Pogoji uporabe, Mapa strani
 • Google Analytics statistika
 • Možnost dodatnih orodji in jezikov
 • Multimedijska galerija
 • Katalog produktov
 • Vpis v iskalce
 • Vpis v Google My Business
 • Google Analytics statistika
 • Modul za socialna omrežja
 • Vpis in nadzor v Google Search Console
Priporočamo

Enterprise

1790 + brez DDV
 • Spletni skrbniški vmesnik z orodji za upravljanje spletne strani
 • Neomejeno število strani
 • Fotogalerija
 • Iskalnik po vsebini
 • Kontaktni obrazec
 • Integracija Google maps zemljevida
 • Secure PRO varnostna zaščita
 • Varnostno kopiranje: 1x dnevno
 • Zgodovina sprememb
 • On-site SEO optimizacija strani
 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz strani na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)
 • Podporne strani: Zasebnost, Piškotki, Pogoji uporabe, Mapa strani
 • Google Analytics statistika
 • Možnost dodatnih orodji in jezikov
 • Multimedijska galerija
 • Katalog produktov
 • Vpis v iskalce
 • Vpis v Google My Business
 • Modul za socialna omrežja
 • Vpis in nadzor v Google Search Console
 • Funkcionalnosti po meri
 • Analiza konkurence
 • Newsletter sistem