e-Računi

OpenCart z e-računi
OpenCart z e-računi

e-računi - online poslovni program

Izmenjava podatkov iz programa e-Računi prihrani med 60-80% stroškov v primerjavi s tradicionalno obravnavo papirnih računov in zmanjša možnosti vnosa napak pri ročnem pretipkavanju naročil iz spletne trgovine v program za vodenje poslovanja. E-računi je program v oblaku, ki s spletno trgovino prenaša podatke znotraj varnih in utečenih elektronskih poti, ter tako omogoča enostavno fakturiranje in vodenje računovodstva vaše spletne trgovine.

Informacije

Uvoz podatkov o artiklih iz e-racuni.com v spletno trgovino

Podatki o zalogi izdelkov bodo vedno ažurni, zaloga se samodejno razknjiži v trenutku izstavljanja računa za spletno naročilo. Program e-Rčuni in spletno trgovino lahko povežemo tudi na način, da omogoča rezervacijo količin, za lažje urejanje delne dobave artiklov. POvezava med spletno trgovino in računovodskim programom vam prihrani čas, kupci v spletni trgovini pa imajo boljšo porabniško izkušnjo.

E-racuni.com
eracuni in opencart API

SPLETNA TRGOVINA

e-Racuni in spletna prodaja

Spletna trgovina OpenCart se preko API vmesnika s e-racuni.com neposredno poveže ter omogoča hitro in enostavno izstavljanje računov za naročila v spletni trgovini. Podprto je tudi davčno potrjevanje računov (fiskalizacija), integracija s dostvanimi službami in preko e-računi vmesnika tudi avtomatizirano knjiženje izpiskov dostavnih služb. E-racuni omogočajo tudi sinhronizacijo po meri, kar pomeni, da lahko komunikacijski vmesnik prilagodimo vašim potrebam v spletni prodaji.

Informacije

Ažurne cene in zaloge

Z vzpostavitvijo povezave med vašo OpenCart trgovino in e-Racuni se bo zaloga artiklov samodejno razknjižila takoj, ko se v programu izstavi kupcu račun. Stanje zaloge se nato samodejno sinhronizira s spletno trgovino, tako da kupci v spletni trgovini dobijo vedno pravo informacijo o zalogi.

Cene artiklov se urejajo v vašem online programu za poslovodenje – e-racuni.com. Ob spremembi, se podatki o ceni prenesejo v spletno trgovino, tako da se delo ne podvaja in ne prihaja do morebitnih napak.

Ažurne cene v trgovini

e-Računi

Integracija
450
  • Inštalacija vmesnika v spletna trgovino OpenCart
  • Konfiguracija vmesnika
  • Testiranje vmesnika
Trgovina - e-racuni

KONTAKT

Ali tudi vi želite prihraniti čas in skrbi?

Olajšajte si delo in vašo spletno trgovino povežite z računovodskim programom e-racuni.

Fakturiranje in vodenje računovodstva s programom e-Računi

E-racuni.com je davčno usklajena programska oprema v oblaku. Zraven osnovnim računovodskim zahtevam, bo ustregel tudi bolj zahtevnim uporabnikom pri vodenju poslovanja vašega podjetja in spletne trgovine. Pri E-računi se trudijo konstanto ostati v koraku s spreminjajočimi davčnimi predpisi na vseh trgih!

Z uporabo cloud rešitve e-racuni.com lahko upravljajte svoje podjetje, ne glede na to, kje ste.

e-Računi so prilagojeni za uporabo z namiznimi računalniki, kakor tudi za pametne telefone z  uporabo mobilne aplikacije- Tako lahko kar na poti  ustvarite in pošljete račune, sledite plačilom, zajemate in brskate po dokumentih ter preverjanje, kako vaše podjetje posluje.

Program e-racuni.com deluje na vseh napravah, pametnih telefonih, tabličnih računalnikih ali namiznih računalnikih in na vseh operacijskih sistemih Android, Apple, Windows in Linux.

Računovodski program

Segmenti programa e-Računi

Izdaja računov

Preprosto izdajanje vseh negotovinskih računov, e-računov in davčno potrjenih gotovinskih računov.

Poročila

Obvezna poročila omogočajo direktno oddajo na eDavke in preglede poslovanja za podjetnike.

Plače in prispevki

Obračun plač, prispevkov zasebnika in drugih osebnih prejemkov z vsemi obveznimi poročili.

Zaloge artiklov

Vodenje zalog vseh izdelkov v programu in možnost povezave z drugimi sistemi.

Cene artiklov

Samodejno ažuriranje podatkov o cenah izdelkov.

Avtomatična knjiženja

Vsi dokumenti in obračuni imajo že vse nastavitve za knjiženje v dvostavno knjigovodstvo, ki jih lahko tudi prilagodite.

Povezave z drugimi programi

Omogoča povezavo za prenos podatkov strank oziroma kupcev iz spletnih trgovin, programov za maloprodajo itd.

Samodejna poročila

Ugotavljanje realne pozicije vaše spletne strani za posamezne ključne besede v različnih iskalnikih, na različnih napravah in na različnih lokacijah omogoča tudi primerjavo s spletnimi stranmi vaših konkurentov.

KONTAKT

Ali tudi vi želite prihraniti čas in skrbi?

Olajšajte si delo in vašo spletno trgovino povežite z računovodskim programom e-Racuni.com

Smo del preverjenih ter najbolj kakovostnih, usposobljenih in izkušenih strokovnjakov za digitalno transformacijo, vpisanih v katalog strokovnjakov Digitalnega inovacijskega središča Slovenije dihslovenia.si.