qStom

ˈkəstəm – custom

Advanced. Innovative. Creative.

qStom je blagovna znamka podjetja qStom d.o.o. (spin off podjetja Multimedija Studio d.o.o.), ki s svojimi ekipami v Ljubljani in Mariboru že preko 15 let sledi načelu gradnje in uresničevanja odličnih idej za krepitev poslovanja na spletu. Našo ekipo sestavljajo zaposleni in zunanji sodelavci z inovativnimi idejami,  domišljo, strokovnim znanjem in izkušnjami na področju spletnih rešitev. Razumemo pomen negovanja odnosov med nami, naročnikom in vašimi strankami.

qStom d.o.o. je preverjeno usposobljeno podjetje za digitalno transformacijo, registrirano pri DIH Slovenija.

qStom d.o.o.

Slovenska ulica 17
2000 Maribor

ID za DDV: SI21145032
Matična št.: 8181578000
IBAN: SI56 6100 0001 9164 928 

Soustvarjamo že od 2002

Pot, ki je za nami, da smo postali to, kar smo.

 

Software engineer

spft.weər-en-juh-neer
Like a normal engineer, only much cooler. Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. Some address it Wizard or Magician.

Spoznajte oblikovalce, svetovalce, programerje, strokovnjake za podporo, ljubitelje psov in mačk, elektrotehnike, gimnazijske maturante, diplomante, magistre, NBA navdušence, nogometaše, sanjače,..
Če povzamemo, smo skupina prizadevnih duš in inovativnih mislecev, ki nas navdušuje spletna tehnologija!

We work with

wē-wərk-wiTH
A person who works jointly on an activity or project to deliver innovative and cost effective solutions. Also known as a Smart one. 

Zavedamo se pomembnosti strokovnega pristopa in potreb po izkušnjah preteklih projektov. Z namenom, da bo vaš projekt čim bolj uspešen, sodelujemo z različnimi strokovnjaki za posamezna področja. 

Partners

ˈpärtnərs
A person or a company who takes part in an project with us.

Kdo smo qStom d.o.o. 1
Strežniki Hitrost.net

Clientele

ˌklē-,ˌklīənˈtel
Customer, sometimes known as a client. The recipient of service or an exceptional idea.

Ideje so vedno v kontekstu z vsebino, rešitve všečne in povedne. Hitra odzivnost - tudi ob koncih tedna in zvečer jim ni težko iskati rešitev ali kaj urediti.
S storitvami sem res zadovoljna, hitro so našli pravo rešitev in delo opravili odlično. Vzeli so si čas in odgovorili na vsa moja številna vprašanja.
Zanesljiv in profesionalen ponudnik, ki ugodi željam stranke, predlaga izboljšave in se držijo terminskega načrta.
Natasa Suhadolnik
Nataša in Tomaž
EuroGo

qStom Instagram