Datalab PANTHEON ERP 1
Datalab PANTHEON ERP 1

Pantheon in OpenCart

PANTHEON in spletna trgovina

Povezava PANTHEON ERP programa z vašo spletno trgovino izrazito olajša delo, prihrani dragocen čas in izloči marsikatero težavo.

PANTHEON in OpenCart

Pri qStom izdelujemo spletne trgovine na osnovi  zelo priljubljene OpenCart ecommerce platforme, ki je neodvisna od lokalnih računovodskih ali informacijskih programov. Datalab PANTHEON OpenCart solution je modul, ki se namesti v OpenCart spletno trgovino in skrbi za sinhronizacijo med trgovino in PANTHEON-om. Povezava in vsi procesi so popolnoma varne, saj uporablja zadnje varnostne standarde in ne prepisuje podatkov neposredno v bazo informacijskega sistema.

Datalab PANTHEON ERP 3
Datalab PANTHEON ERP 4

Avtomatizirana sinhronizacija

Z vzpostavitvijo ustrezne povezave med PANTHEON programom in spletno trgovino se omogoči povsem avtomatizirana dvosmerna komunikacija med sicer ločenima sistemoma. Upravljanje spletne trgovine in sinhronizacija podatkov o zalogah, cenah, popustih, cenikih, naročilih itd. bo tako bistveno lažje. Sam proces je lahko avtomatiziran ali “na klik”, kar pomeni maksimalno ažurnost podatkov v informacijskem sistemu in spletni trgovini.

Povezava s PANTHEON programom

PANTHEON je ERP (enterprise resourse planning) poslovni informacijski sistem, katerega funkcionalnost je odvisna od nameščenih licenc in izbranega PANTHEON sistema. Sistem tako ostaja zelo prilagodljiv, vključitve naprednih funkcionalnosti so lažje izvedljive, njihov širok nabor pa omogoča uporabo različnim nivojem zaposlenih znotraj podjetja. Pri Datalabu so licence poimenovali RX, LX, LT, RE, SE, GE, ME in MF. Pomen posameznih funkcionalnosti si lahko ogledate na njihovi spletni strani v primerjalni tabeli (www.datalab.si/cene-in-funkcije/).

Vzpostavitev komunikacije med vašim PANTHEON programom in spletno trgovino zahteva nameščeno Konektor licenco. PANTHEON konektor licenca je potrebna s strani vašega informacijskega sistema, saj omogoča samodejno zunanjo povezavo v bazo vašega ERP sistema.

PANTHEON konektor licenca ni potrebna če ne potrebujete avtomatizirano sinhronizacijo podatkov. Podatke morate v tem primeru iz Datalab PANTHEON sistema ročno izvažali v v druge formate (npr. xls, xml, cvs,..) in nato preko administracije spletne trgovine uvoziti v bazo trgovine. Takšna rešitev je primerna samo za en-kraten vnos podatkov v bazo trgovine (npr. prvi vnos artiklov) in ni primerna za tekoče delo s spletno trgovino in ERP sistemom.

PANTHEON modul

Integracija
1190 osnovna cena od
  • Inštalacija vmesnika v trgovino OpenCart
  • Konfiguracija vmesnika
  • Testiranje vmesnika
  • Prilagoditve niso zajete v osnovno ceno
Priporočamo

KONTAKT

Povežite spletno trgovino in PATHEON

Olajšajte si delo, prihranite čas in poslujte avtomatizirano brez skrbi.

Poslovno informacijski sistem Datalab PANTHEON

PANTHEON je poslovni program za vse tipe podjetij

Poslovni informacijski sistem PANTHEON je namenjen vsem hitro rastočim, pa tudi že uveljavljenim podjetjem, kjer je pomembna stabilnost, sodobne funkciolanosti in prilagodljivost sistema. Poslovni sistem je zastavljen tako, da omogoča uporabo vseh zaposlenih v podjetju, tako računovodstvo, kot nabava in vodstvo. 

 

Elektronska izmenjava podatkov

E-izmenjava je samodejen prenos podatkov v standardizirani obliki. Tako se izmenjujejo različni e-dokumenti med poslovnimi partnerji. S tem je omogočena hitra in učinkovita izmenjava informacij brez napak med informacijskimi sistemi.

 

Enostavno, ceneje, hitro in okolju prijazno!

Uporaba PANTHEON sistema s storitvijo e-računa poenostavi poslovanje, prihrani veliko časa, in najpomembneje, denarja. Papirno poslovanje počasi postaja preteklost in eRačun bo kmalu povsem izpodrinil papirnate položnice in plačila na bančnih okencih.

Datalab PANTHEON ERP 5

Različice programa PANTHEON Datalab

pantheon_smallbusiness

Small Business

PANTHEON Small Business je poslovni program, ki ponuja osnovne funkcije za vse vrste malih poslovnih podjetij.

pa_enterprise

Enterprise

PANTHEON Enterprise je program, ki se prilagaja vsem poslovnim potrebam in je hkrati popolnoma stabilen tudi na dolgi rok.

pa_accounting

Accounting

PANTHEON Accounting je namenjen računovodskim servisom. Zagotavlja stabilnost, zanesljivost in zakonsko skladnost.

pa_farming

Farming

PANTHEON Farming je programsko orodje, ki je posebej prilagojeno celoviti podpori poslovanja na kmetijah vseh velikosti.

pa_retail

Retail

PANTHEON Retail ponuja uporabnikom odlične blagajniške rešitve za enostavno delo v maloprodajnih trgovinah.

pa_manufacture

Manufacture

PANTHEON Manufacture je programsko orodje, ki omogoča nadzor in upravljanje proizvodnih procesov od načrta do izdelka.

pa_public

Public Service

PANTHEON Public Service je namenjen za pravne osebe javnega prava in upošteva vsa posebna določila, ki so zato potrebna.

pa_specific

Specific Solutions

PANTHEON Specific Solutions z Datalabom ali partnerji ponujajo dodatne rešitve in prilagoditve po vaših željah in potrebah.


Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo