Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih vsebin na spletni strani ali trgovini, je nujno, če želite ohraniti konkurenčno prednost.

  • Vzdržujemo spletne strani
  • Vzdržujemo spletne trgovine
  • Ažuriramo spletne vsebine
  • Nudimo pogodbeno vzdrževanje po naročilu
Vzdrzevanje spletnih strani

Vzdrževanje in urejanje

Lastniki spletnih mest velikokrat pozabimo ali ne utegnemo skrbeti za ustrezno vzdrževanje svoje spletne strani ali trgovine. Po končani izdelavi smo nad stranjo navdušeni, nato pa navdušenost počasi ugaša. Trgovine so danes zaradi vedno večje neposredne prodaje na spletu, nekoliko bolje vzdrževane in posodobljene, saj se lastniki pogosteje vračajo na stran in posledično tudi kaj postorijo na njej.

Vsekakor si kot lastnik spletne trgovine ali spletnega mesta ne smete dovoliti, da bi vaša stran ali trgovina bila zanemarjena!  Nastala škoda in slab ugled, vas lahko drago stane.

Pod vzdrževanje spletne strani štejemo:
- ravljanje - posodabljanje vsebin in
tehnično vzdrževanje - posodabljanje programske opreme in strežnikov.

Upravljanje spletne strani je lahko časovno zelo obremenjujoče, še posebej če nimate ustreznih orodji ali znanja. Ažurno objavljati vsebine na spletni strani ne pomeni samo pisanje vsebin, ampak jih je potrebno tudi primerno oblikovati ter optimizirati za dobro uporabniško izkušnjo obiskovalca. Kot lastnik spletnega mesta ste odgovorni za vsebino spletne strani, slabo oblikovana vsebina vam bo naredila več škode kot koristi. Z ustreznim znanjem in orodji vam bomo pri upravljanju in objavljanju vsebin na spletni strani priskočili na pomoč.

Tehnično vzdrževanje zahteva strokovno poznavanje delovanja strežnika in CMS sistema v katerem je spletna stran ali trgovina postavljena. Vzdrževalni posegi na spletnih mestih so obvezni za dolgoročno nemoteno delovanje. Enkrat na tri mesece je potrebno spletno mesto pregledati in ga po potrebi tehnično nadgraditi.

Potrebno se je zavedati, da lahko v primeru zlorabe vašega spletnega mesta ponudnik gostovanja enostransko prekine zagotavljanje storitev. V večini primerov namreč nepridipravi na vašo spletno mesto namestijo zlonamerno programsko kodo, ki ogroža delovanje celotnega strežnika in e-poštne komunikacije. 

Najlažje zadevo reši izdelovalec vašega spletnega mesta, še bolje pa je, če se temu izognete z redno skrbjo za ustrezne tehnične posege na spletni strani. 

KONTAKT

Želite kvalitetno in hitro vzdrževanje?

Izdelava spletne trgovine bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

PRIMERNA IN CENOVNO UGODNA

Vzdrževalna pogodba

Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite prednostno obravnavo pri reševanju vaših težav ter stalne posodobitve sistema in njegovih modulov. To vam zagotavlja dolgoročno kakovostno delovanje vaše spletne strani ali trgovine. Vsako vzdrževalno pogodbo sklenemo po vaših željah in potrebah, tako da je za vas najbolj primerna in cenovno ugodna.

Vzdrževanje spletnih strani
Analitika spletne strani
revizije-izdelava-spletne-strani-01

SVETOVANJE, AŽURIRANJE, POMOČ IN UREJANJE

Pomoč in podpora

Vsem našim strankam nudimo pomoč, svetovanje in poučitev ob izdelavi spletnih vsebin. Znotraj rednega vzdrževanja nudimo pomoč, svetovanje, ažuriranje, urejanje sprememb ves čas sodelovanja z vami. Za nas niste le stranke, ampak naši partnerji!

VKLJUČENE TUDI MANJŠE POSODOBITVE

Redno vzdrževanje strani ali trgovine

Redno vzdrževanje zmeraj vključuje tudi manjše posodobitve in osvežitve spletnih vsebin. Na ta način bo vaša spletna stran ali trgovina dolgoročno učinkovito uporabna in priljubljena med obiskovalci in kupci. Še tako dobra spletna stran je brez posodabljanja zastarela že v letu ali dveh. Strošek sprotnih posodobitev in osvežitev ter rednega vzdrževanja bo manjši kot izdelava nove spletne strani vsakih nekaj let!

Popravki in sepremembe CMS sistemov
Naročite ureditev spletne strani

VZDRŽEVANJE BREZ POGODBE

Vzdrževanje vsebin po zahtevku

V kolikor ne želite skleniti redne vzdrževalne pogodbe, saj ta za vas predstavlja nenačrtovan mesečni strošek, se lahko za vzdrževanje strani odločite tudi po naročilu. V določenih primerih, je to morda res primerneje, večkrat pa vas na koncu čaka le še večji strošek, daljše čakanje pri izvedbi in včasih tudi moteno delovanje spletnih strani ali trgovin. Odločite se za način vzdrževanja, ki je za vas najboljši!

KONTAKT

Želite kvalitetno in hitro vzdrževanje?

Izdelava spletne trgovine bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.