Spletna trgovina Vasco
Spletna trgovina Vasco

VASCO za OpenCart trgovine

VASCO in spletna trgovina

Računovodski program VASCO se lahko poveže s spletno trgovino OpenCart in izrazito olajša vodenje spletne prodaje. Popolna sinhronizacija zraven ažuriranja podatkov o artiklih, poskrbi tudi za enostavno izdajo računa in dobavnice brez ponovnega pretipkavanja.

VASCO s OpenCart-om

Spletna trgovina na osnovi e-commerce platforme OpenCart, je samostojna aplikacija, ki jo je mogoče povezati z vašim računovodskim programom. VASCO OpenCart je rešitev, ki omogoča popolno sinhronizacijo podatkov med OpenCart trgovino in VASCO programom. Enostavno predstavite vaš prodajni asortima in ga objavite na spletu. Vsaka sprememba se med Vasco in spletno trgovino prenese v realnem času. Vaša zaloga bo vedno ažurna, ni več prepisovanja naročil in hkrati boste minimizirali število napak.

Uvoz in izvoz za Vasco
Izdelava spletne trgovine - Vasco

Popolnoma usklajena

Za sinhronizacijo z Vasco programom je potrebno do potankosti doreči logiko načina sinhronizacije produktov, kupcev in naročil. Vasco program je namreč zelo prilagodljiv in se razlikuje od podjetja do podjetja. Posledično je potrebno prilagoditi tudi sinhronizacijo spletne trgovine na logiko računovodskega programa.  Popolnoma je mogoče uskladiti podatke o artiklih, kupcih in naročilih/dobavnicah. Sam proces sinhronizacije je lahko avtomatiziran v časovnih intervalih, določenih akcijah ali “na zahtevo”, kar pomeni maksimalno ažurnost podatkov v Vasco programu in spletni trgovini OpenCart.

Povezava z VASCO programom

Podjetja, ki za poslovanje uporabljate VASCO računovodski program, vam VASCO OpenCart rešitev nudi idealno povezavo s spletno trgovino. Spletna trgovina OpenCart omogoča neposredno povezavo s programom Vasco in se tako povezuje z Vasco bazo za avtomatizirano sinhronizacijo podatkov (cene izdelkov, stanje zaloge, opisi, slike, drevesna struktura, partnerji, naročila, …).

Vaši podatki bodo v spletni trgovini vedno ažurni, hkrati pa vam bo bistveno olajšalo delo in zmanjšalo možnost napak.

Integracija s popularnim VASCO sistemom se izvede skupaj s strokovnjaki iz podjetja VASCO. Spletna trgovina bo tako popolnoma usklajena in povezana z logiko poslovanja v VASCO informacijskem sistemu. Podatki v vaši OpenCart spletni trgovini bodo sinhronizirani s podatkovno zbirko informacij v poslovno informacijskem  sistemu VASCO. 

Spletna trgovina se z Vasco programom povezuje preko Vasco API modula, ki omogoča izmenjavo podatkov med njima. Pri Vascotu vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam psredovali informacijo, ali že imate nameščen Vasco API modul za sinhronizacijo podatkov. Vasco podporo lahko kontaktirate preko spletne strani https://www.vasco.si/podpora/ ali po telefonu 04 27 91 200 

VASCO OpenCart

Integracija
900 osnovna cena
  • Inštalacija vmesnika v spletna trgovino OpenCart
  • Konfiguracija vmesnika
  • Testiranje vmesnika
Priporočamo

KONTAKT

Povežite spletno trgovino in VASCO

Sinhronizacija spletne trgovine z VASCO programom za poslovanje brez skrbi.

Sinhronizacija Vasco - spletna trgovina

Artikli

Osnovna sinhronizacija usklajuje podatke o zalogi in ceni artikla. Naprednejša sinhronizacija podatkov o artiklih med Vasco programom in spletno trgovino zajema zraven cene in zaloge še atribute, kategorije, slike in cene, ki so vezane na posameznega partnerja (B2B).

 

 

Kupci

Tako kot pri artiklih lahko tudi pri kupcih delimo sinhroniziranje podatkov med Vasco programom in spletno trgovino na osnovno in napredno. Osnovna pokriva podatke o kupcu (naziv, naslov, e-mail, ID za DDV,..). V primeru B2B prodaje je potrebno ažuriranje razširiti tudi na področje cen po posameznem kupcu, plačilnih pogojih, rokov plačil, itd.

 

Naročila in dobavnice

Uporaba VASCO sinhronizacije zelo poenostavi poslovanje, prihrani veliko časa, ter omogoča brez-papirno poslovanje v pravem smislu. Samodejno prenašanje naročil iz spletne trgovine v Vasco je zelo smiselno. Iz predpripravljene naročilnice lahko nato z vsemi predizpolnjemi podatki enostavno generiramo dobavnico v Vasco programu. Vasco bo nato status naročila vrnil v spletno trgovino, ki samodejno obvesti stranko o poteku naročila.

Računovodski program VASCO

Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo