Leanpay za OpenCart
Leanpay za OpenCart

Leanpay

Trgovina s plačili na obroke

Plačilni modul Leanpay bo vašim strankam na hiter, enostaven in varen način omogočil poenostavljeno obročno plačilo, saj nakup lahko opravijo v nekaj hitrih korakih.

Kako deluje Leanpay?

Po uspešni namestitvi plačilnega modula Leanpay v vašo spletno trgovino, bodo kupci lahko izbrali način obročnega plačila preko Leanpay sistema. Spletna trgovina bo kupca preusmerila na spletno stran Leanpay, kjer bo kupec lahko izbiral med 6, 12, ali pa 24 obroki, ter nato vnesel podatke, ki jih potrebujejo za oceno kreditne sposobnosti. Za uspešno opravljen nakup mora kupec skleniti še elektronsko kreditno pogodbo in opraviti prvo plačilo. Proces opravljenega nakupa nato kupca preusmeri v vašo spletno trgovino, kjer bo seznanjen z vsemi podrobnostmi o nakupu in statusu transakcije. Kupec bo na začetku sklenitve kreditnega razmerja z Leanpay poravnal prvi obrok, lastnik spletne trgovine, oz. izvajalec storitve, pa bo celotni znesek prejel že naslednji dan. Leanpay tako nase prevzame kakršna koli kreditna tveganja, plačilo na obroke v spletni trgovini pa je tako za lastnika popolnoma varno.
V kolikor kupcu ni uspela transakcija preko Leanpay sistema oz. je bil nakup nesupešen, bo kupec preusmerjen v vašo spletno trgovino, kjer bo nakup lahko opravil z drugim plačilnim načinom.

Leanpay

OpenCart modul
250 osnovna cena
  • Inštalacija vmesnika v spletno trgovino OpenCart
  • Konfiguracija vmesnika
  • Testiranje

Integracija plačilnega modula Leanpay v spletno trgovino

Pri Leanpayu skrbijo, da so storitve procesiranja plačil v spletni trgovini varne tako za kupca, kot tudi za lastnika spletne prodajalne. Leanpay kupcem zelo poenostavi obročno plačilo, saj nakup lahko opravimo v nekaj enostavnih korakih, zaupajo pa mu že številne priznane trgovine. Pri Leanpayu redno skrbijo, da so storitve procesiranja plačil v spletni trgovini varne tako za kupca, kot tudi za lastnika spletne prodajalne.

KONTAKT

Smo strokovnjaki za OpenCart!

Preverite še ostale rešitve za spletne trgovine OpenCart!

Plačilne kartice in pogoji za registracijo

Obročno plačilo v spletni trgovini preko Leanpay modula je omogočeno kreditnim in debetnim karticam (Mastercard, Visa, Revolut, N26), aktiviranim za nakupovanje preko interneta in omogočajo direktno bremenitev transakcijskega računa. Plačila kartica mora biti last kupca, saj je to ena izmed oblik identifikacije, ki se opravi ob prvem plačilu. Obvezna je uporaba lastne kreditne ali debetne kartice, saj je ta namenjena tudi dodatni identifikaciji kupca. Poleg lastne kartice pa morajo uporabniki Leanpaya izpolnjevati še naslednje pogoje:
• biti polnoletni državljani Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
• imeti lasten mobilni telefon
• morajo predložiti podatke o rednih mesečni prilivih ter morebitnih blokadah

Leanpay 1
Leanpay 2

Fleksibilno obročno plačilo omogoča enostaven nakup!

Leanpay modul ponuja za uporabnike in lastnike spletnih trgovin kar nekaj prednosti:

Uporabnik

• omogoča obročno plačilo od 200 EUR do največ 3.000 EUR;
• nakup na do 24 obrokov
• odobritev obročnega plačila ne traja več kot nekaj minut
• obveščanje o plačilu obrokov
• transparentno poslovanje brez prikritih stroškov

Spletna trgovina

• sodoben način plačevanja na obroke prilagojen življenskemu slogu mladih
• vsako opravljeno nakazilo preko Leanpay bo že naslednji dan na vašem računu
• možnost optimizacije marž izdelkov
• fleksibilnost plačevanja povečuje kupno moč vaših potencialnih strank
• možnost plačevanja spletni in fizični trgovini

Komunikacija z vašimi strankami preko Leanpay sistema

Leanpay ni le modul, ki vašim kupcem omogoča obročno plačilo, temveč tudi jim tudi posreduje potrebne kontaktne podatke za nadaljno komunikacijo s spletno trgovino. Uporabniki Leanpay sistema lahko spremljajo vsa svoja naročila iz različnih spletnih trgovin preko aplikacije Leanpay, zato je pomembno, da imajo preko tega sistema tudi dostop do podatkov za komunikacijo s spletnimi trgovinami. V primeru napake oz. reklamacije na blagu bodo uporabniki v svoji aplikaciji le kliknili na gumb »Reklamacija na izdelek/storitev«, Leanpay pa mu bo posredoval kontaktne informacije odgovorne osebe v spletni trgovini. Ko bo prodajalec o odstopu od nakupa obvestil Leanpay, pa bo ta zaključil postopek odstopa od sklenitve kredita.

Leanpay 3
Leanpay 4

Kako do uvedbe plačilnega modula Leanpay?

Za uvedbo plačilnega modula Leanpay mora podjetje izpolnjevati nekaj pogojev, med katerimi so: poslovanje brez blokad na transakcijskih računih, podjetje se mora nahajati v Sloveniji in poslovati najmanj eno leto. Izdelki za katere je omogočeno obročno plačilo pa morajo biti vrednosti vsaj 200 €.
V kolikor boste želeliv svojo spletno trgovino namestiti Leanpay se lahko obrnete na nas in poskrbeli bomo za pravilno namestitev in konfiguracijo plačilnega modula, testiranje delovanja sistema, ter poskrbeli za komunikacijo z Leanpay tehnično službo.

Spletne trgovine, ki nudijo plačilo na obroke z Leanpay


Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo