Minimax

POvezava spletne trgovine z MiniMax
POvezava spletne trgovine z MiniMax

Minimax - računovodski program

Minimax - modul za spletno trgovino

S povezavo z računovodskim programom si zagotovite sočasno usklajenost med stanjem v vašem računovodskem programu z dejanskim stanjem v vaši internetni trgovini. S tem zmanjšate možnosti napak in odstopanj pri stanju zalog, zagotovite si natančno vodenje prodaje in hkrati prihranite tudi čas. Vsi podatki so istočasno na voljo tudi vašemu računovodji, kar pomeni, da lahko svoje storitve opravi takoj, hitreje in bolje.

Informacije

Uvoz podatkov o artiklih iz računovodskega programa v spletno trgovino

Podatke o vaših izdelkih lahko zelo preprosto uvozite v vašo spletno trgovino: nazivi artiklov, EAN kode, cene, stopnje DDV… Modul na podlagi izvozne datoteke iz računovodskega programa Minimax uvozi artikle v spletno trgovino, kjer jih lahko nato poljubno urejate. Takšen vnos vam bo prihranil dragocen čas, ki bi ga porabili z zamudnim prepisovanjem posameznih izdelkov iz računovodskega programa v spletno trgovino narejeno na osnovi OpenCart.

Minimax izvoz izdelkov v spletno trgovino
Modul za izvoz podatkov v Minimax

SPLETNA TRGOVINA

Izvoz podatkov o naročilih in kupcih iz spletne trgovine v računovodski program

Z uporabo modula se preprosto izvozijo podatki o naročilih skupaj s podatki o kupcu iz spletne trgovine v računovodski program Minimax. To vam zopet prihrani čas, hkrati pa se izločijo tudi morebitne človeške napake pri vnosu. Ustvari se izvozna datoteka, preko katere se prenesejo vsi potrebni podatki o kupcih, naročenih artiklih, cene, odšteje se zaloga in izvede se predpriprava za izdajo računa v računovodskem programu Minimax.

Informacije

Avtomatizirano ažuriranje cen in zalog vseh artiklov v spletni trgovini

Avtomatizirano posodabljanje cen izdelkov in zalog v spletni trgovini je izvedeno na podlagi unikatne kode uporabnika računovodskega programa Minimax. Sistem se samodejno povezuje v računovodski program Minimax in v spletni trgovini ažurira podatke o cenah in zalogah artiklov. Funkcija se lahko zaganja samodejno ob določeni uri, lahko pa postopek sprožite sami.  Tako bodo v vaši spletni trgovini vsi podatki vedno ažurni!

Sinhronizacija spletne trgovine z Minimaxom

Minimax

Integracija
250
  • Inštalacija vmesnika v spletna trgovino OpenCart
  • Konfiguracija vmesnika
  • Testiranje vmesnika
Priporočamo
Minimax 1

KONTAKT

Ali tudi vi želite prihraniti čas in skrbi?

Olajšajte si delo in vašo spletno trgovino povežite z računovodskim programom Minimax.

Poenostavite svoje poslovanje in zmanjšajte obseg administracije z Minimax programom

Primeren za manjša in srednje velika podjetja

Računovodski program Minimax je odličen tako za manj zahtevno, kot tudi, kompleksnejše poslovanje. Prav zaradi tega ga uporablja že več kot 30.000 podjetnikov. Priljubljen je tudi zaradi enostavne uporabe, zanesljivosti in vedno dostopne podpore. Vaš računovodja je vedno le en ‘klik’ stran, podatki so na voljo vam in računovodji istočasno. Uporabniki so zadovoljni tudi z dejstvom, da fizično prenašanje dokumentov ni več potrebno.

Nižji računovodski stroški

Računovodski program Minimax je za spletne trgovine cenovno ugoden. Omogoča tudi znižanje stroškov vzdrževanja in nenehnih nadgradenj, ki so potrebne pri drugih računovodskih programih. Prihranek časa, ki ga pridobite z enostavnimi uvozi in izvozi podatkov, ter samodejnim ažuriranjem, se odraža v dodatnem znižanju vaših stroškov.

Dostop kadarkoli in kjerkoli

Do vseh svojih podatkov in dokumentov lahko z računovodskim programom Minimax dostopate kjerkoli in kadarkoli. Vsi vaši podatki so ves čas varno shranjeni in neomejeno dostopni.

POvezava spletne trgovine z MiniMax

Prednosti uporabe računovodskega programa Minimax:

Izdaja računov

Preprosto izdajanje vseh negotovinskih računov, e-računov in davčno potrjenih gotovinskih računov.

Poročila

Obvezna poročila omogočajo direktno oddajo na eDavke in preglede poslovanja za podjetnike.

Plače in prispevki

Obračun plač, prispevkov zasebnika in drugih osebnih prejemkov z vsemi obveznimi poročili.

Zaloge artiklov

Vodenje zalog vseh izdelkov v programu in možnost povezave z drugimi sistemi.

Cene artiklov

Samodejno ažuriranje podatkov o cenah izdelkov.

Avtomatična knjiženja

Vsi dokumenti in obračuni imajo že vse nastavitve za knjiženje v dvostavno knjigovodstvo, ki jih lahko tudi prilagodite.

Povezave z drugimi programi

Omogoča povezavo za prenos podatkov strank oziroma kupcev iz spletnih trgovin, programov za maloprodajo itd.

Samodejna poročila

Ugotavljanje realne pozicije vaše spletne strani za posamezne ključne besede v različnih iskalnikih, na različnih napravah in na različnih lokacijah omogoča tudi primerjavo s spletnimi stranmi vaših konkurentov.

KONTAKT

Ali tudi vi želite prihraniti čas in skrbi?

Olajšajte si delo in vašo spletno trgovino povežite z računovodskim programom Minimax.

Smo del preverjenih ter najbolj kakovostnih, usposobljenih in izkušenih strokovnjakov za digitalno transformacijo, vpisanih v katalog strokovnjakov Digitalnega inovacijskega središča Slovenije dihslovenia.si.