Gostovanje spletnih strani in zakup strežnika

  • Strežniki za nemoteno delovanje spletne strani ali trgovine
  • Uporabljamo samo zanesljive in kvalitetne strežnike
  • Vsi naši strežniki so nameščeni v Sloveniji
Gostovanje spletnih strani

ZANESLJIVO IN VARNO GOSTOVANJE

Ugodno gostovanje spletnih strani in trgovin

Zanesljivost in kakovost strežnika vplivata na uporabniško izkušnjo obiskovalca vaše spletne strani ali trgovine, zato je izbira efektivnega strežnika zelo pomembna. Vsi naši strežniki so nameščeni v Sloveniji v kolokacijskih centrih s podvojenimi povezavami do svetovnega spleta. Skupaj z našimi pogodbenimi partnerji zagotavljamo hitro podporo, ter ustrezno vzdrževanje strežnikov in programske opreme.

Gostovanje za spletno stran
Gostovanje z backupi za spletne strani

CDN CLOUD STREŽNIKI

Prenos podatkov

Skupaj ugotovimo kakšne so potrebe vaše spletne strani ali trgovine za nemoteno in hitro delovanje. V končno konfiguracijo strežnikov vključujemo CDN Cloud strežnike za hitro in zanesljivo delovanje. Kasneje lahko količino prenosa podatkov prilagajate tudi glede na odzivnost in obremenitev strani.

KONTAKT

Gostovanje spletnih vsebin in zakup strežnikov na vašo željo

Izdelava spletne trgovine bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

OPTIMALNA IZBIRA IN KONFIGURACIJA STREŽNIKA

Zakup strežnika

Podobno kot pri prenosu podatkov, je potrebno predvideti zakup prostora tudi na strežniku vaše strani. Optimalna izbira in konfiguracija strežnika je najbolj primerna za delovanje vaših spletnih vsebin po najnižji ceni.

Zakup strežnika za spletno stran ali trgovino
Gostovanje za spletno stran

DOSTOP DO SPLETNE POŠTE

Elektronska pošta

Elektronska pošta ali e-mail je danes nepogrešljiv, zato poleg prenosa podatkov in zakupa strežnikov lahko pripravimo tudi email poštne predale. Pri tem vam je na voljo neposredni dostop do e-mail strežnika v obliki WebMail podpora.

PHP IN MySQL PODPORA

Napredna orodja in metode

Na voljo so vam MySQL podatkovne baze z vključeno podporo, ter PHP podpora. Vse povezave, ki jih nudimo so hitre, širokopasovne redudančne povezave. Domenski strežniki se nahajajo v Sloveniji, CDN Cloud strežniki pa so razpršeni po vseh celinah.

Varnen strežnik

KONTAKT

Gostovanje spletnih vsebin in zakup strežnikov na vašo željo

Izdelava spletne trgovine bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

Strežniki s CDN podporo

Internet je najpomembnejši prodajni kanal, zato izdelavo vaše predstavitve raje prepustite profesionalcem. Imamo že več kot 15 let izkušenj in vedno znova iščemo inovativne rešitve, ki sledijo naprednim tehnologijam in smernicam na področju razvoja spletnih rešitev. Pri tem uporabljamo napredne tehnike za čim hitrejše in varno delovanje spletnih strani. Ena od takšnih rešitev je uporaba mreže CDN strežnikov (content distribution network), ki so geografsko razpršeni po vsem svetu. V našem CDN omrežju je preko 32 strežniških centrov na 5-ih celinah v 27-ih državah. Vsebine spletne strani bodo tako, kjerkoli na svetu, vašim uporabnikom posredovane iz najbližjega centra. Posledično je zagotovljena tudi odlična odzivnost strani po vsem svetu.