Microsoft Dynamics CRM

Povezava Microsoft Dynamics CRM sistema z vašo spletno trgovino izjemno poenostavi vaše delo, prihrani dragocen čas in zmanjša možnosti za napake na minimum.

Navision 1

MICROSOFT DYNAMICS ERP

Dynamics NAV in OpenCart

Na svetovnem spletu so trenutno zelo priljubljene spletne trgovine narejene na osnovi  OpenCart ecommerce platforme, ki je neodvisna od lokalnih računovodskih ali informacijskih programov. Modul za Microsoft Dynamics ERP  se namesti v OpenCart spletno trgovino in skrbi za sinhronizacijo med trgovino in ERP sistemom. Vsi procesi in povezave so povsem varne zaradi uporabe zadnjih varnostnih standardov, ki jih narekuje Microsoft in spletni varnostni protokoli. Podatki se brez potrditve ne prepisujejo neposredno v bazi informacijskega sistema, zato je strah pred morebitno nekontrolirano spremembo odvečen.

opencart-microsoft-dynamics
Modul-Dynamics-Navision

MICROSOFT DYNAMICS NAV

Poenotenje poslovnega sistema

Vgradnja in uporaba Microsoft Dynamics NAV sistema poenoti poslovanje, saj omogoča enostavno integracijo z drugimi Microsoftovimi orodji, kot so Office 365, Office, Microsoft Dynamics CRM, Power BI in drugi. Upravljanje spletne trgovine in sinhronizacija podatkov o zalogah, cenah, popustih, cenikih in naročilih je tako bistveno lažja. Microsoft Dynamics NAV omogoča enostavno upravljanje celotnega finančnega poslovanja, dobavno verigo, cel proizvodni proces, prodajo, marketing, delo z zaposlenimi, vodenje projektov in podporne službe.

KONTAKT

Microsoft ERP program je lahko povezan z vašo spletno trgovino!​

Manj dela, manj časa, večja učinkovitost in boljši uspeh.

Povezovanje z Microsoft Dynamics NAV sistemom

Microsoft Dynamics NAV (prej Navision) je ERP (enterprise resourse planning) poslovni informacijski sistem namenjen srednje velikim in velikim podjetjem. Sistem ponuja vse od enostavnih funkcij do naprednih, ki omogočajo odlično upravljanje proizvodnje, distribucije, prodaje, marketinga in vodenja v vseh vrstah prodaje in industrije. Prvotno se je imenoval Navision A/S, dokler ga ni leta 2002 prevzel Microsoft, ter ga nadgradil, posodobil in preimenoval v današnji Microsoft Dynamics NAV.

Sistem Microsoft Dynamics NAV je postavljen na Windows operacijskem sistemu in Microsoft SQL serverjih, kar pomeni, da njegova integracija omogoča odlično povezovanje z vsemi Micrsoft orodji, ki so na voljo. Deluje na naslednjih operacijskih sistemih: Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Web browser (OS agnostic), Windows 2000, Windows 8 in Windows 10.

Glede na razširjeno uporabo Microsoft Office orodij, je tudi uporaba Dynamics NAV za veliko večino uporabnikov enostavna. Z lahkoto se povezuje z Outlook-om, Word-om in Excel-om, tako, da lahko veliko nalog opravite kar iz vašega Inbox-a. Povsem enako uporaben in učinkovit je na vseh platformah, tako na iOS-u, Android-u in Windows-ih. S tem omogoča enostavno, hitro in učinkovito uporabo kadarkoli in kjerkoli, saj je odziven tako na mobilnih telefonih, tabličnih računalnikih in namiznih računalnikih.

Microsoft Dynamics

Integracija
990 osnovna cena
  • Inštalacija vmesnika v spletna trgovino OpenCart
  • Konfiguracija vmesnika
  • Testiranje vmesnika
Priporočamo

Microsoft Dynamics NAV je napreden ERP sistem za podjetja

Učinkoviteje, hitreje, ceneje!
S povezavo med vašo spletno trgovino in Microsoft Dynamics programom boste zmanjšali časovni obseg dela, prenos podatkov bo avtomatiziran in zato hitrejši ter brez napak. Prihranek časa in delo brez nepotrebnih napak, pomeni tudi finančni prihranek.

Nabava, distribucija, prodaja!
Sistem Microsoft Dynamics NAV je učinkovito prilagojen vsem procesom, ki spremljajo spletno prodajo, od proizvodnje, skladiščenja, distribucije, nabave in prodaje. S tem lahko hitro izboljšate vaše poslovanje in povišate končni dobiček.

Pametni telefon, tablični računalnik ali zaslon namiznega računalnika!
Z uporabo sistema Microsoftovega ERP sistema ni pomembno od kje in s čim dostopate do podatkov, kar pomeni, da lahko celotno upravljanje spletne trgovine vodite od kjerkoli in kadarkoli

Navision 2

Microsoft Dynamics je napreden ERP sistem za podjetja

Transport in distribucija

Dynamics NAV omogoča načrtovanje poti, obračun stroškov prevoza, izvedbo dostav in prevzemov ter vodenje evidenc o vozilih in voznikih.

Računovodstvo in finance

Odličen ERP za upravljanje sredstev. Omogoča vodenje glavne knjige, kompenzacij, vodenje terjatev in obveznosti, DDV, blagajno, davčno blagajno, stroškovno računovodstvo.

Vodenje projektov

Microsoft program je primeren za ustvarjanje verzij in arhiviranje projektov, kopiranje arhivskih podatkov in načrtovanje različnih ponavljajočih aktivnosti povezanih s projekti.

Skladiščenje

Microsoft NAV spremlja transportne enote, vključuje univerzalni vmesnik WMS, nudi podporo prejemu blaga, dobro obvladuje odstopanja in spremljanje posebnih dogodkov v zalogah.

Proizvodnja

Dynamics NAV avtomatizira proizvodni proces, ureja kosovnice, vodi izračune stroškov, omogoča planiranje materialnih potreb na osnovi opravljenih, kot tudi napovedanih naročil.

Prodajni marketing

Microsoft Dynamics CRM omogoča organiziranje marketing kampanj, klasifikacijo in upravljanje kontaktov, dopisovanje s strankami, integracijo Outlook-a in spletne trgovine.


Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo