Povezava trgovine z ERP

OpenCart povezave z dugimi programi

Povezava spletne trgovine s programi za vodenje računovodstva ter ERP sistemi omogočajo celovit pregled nad strankami in naročili vaše trgovine v vašem računovodskem ali ERP programu. Integracija spletne trgovine s drugimi programi omogoča optimalno obdelavo naročil in urejanje prodajnega asortimenta. Povezave so lahko povsem avtomatizirane, dvosmerno sinhronizirane z zalogami, cenami, popusti, B2B partnerskimi ceniki in naročili.

OpenCart

Spletna trgovina in ERP sistemi

Spletne trgvine na OpenCart osnovi omogočajo izdelavo celostnih rešitev za avtomatizirano spletno prodajo. Integracija internet trgovine s ERP ali računovodskim sistemom poteka v obeh smereh popolnoma samodejno. V povezavi se prenaša celoten nabor podatkov spletne prodaje: opisi, cene, pogoji, zaloge,.. Prav tako je avtomatizirana obdelava naročil: prenos naročil z vsemi podatki o kupcu iz spletne trgovine, knjiženje, statusi naročil,..

Vsekakor je povezava spletne trgovine s ERP ali računovodskim programom prvi korak k profesionalnemu pristopu prodaje izdelkova ali storitev na spletu. Podjetja in organizacije z integracijo sitemov izkoristijo spletni prodajni kanal v najvišji možni meri.

Sinhronizacija izdelkov z ERP

KONTAKT

Pokličite nas

Spletna aplikacija bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

OpenCart povezave z drugimi sistemi

Spletno trgovino lahko povežete z različnimi programi ali programskimi orodji za podporo poslovanju. Pretok informacij med njimi zagotavlja usklajene podatke v vseh programih in veliko poenostavitev poslovnih procesov v vašem podjetju.

OpenCart trgovine lahko povežemo s sodobnimi programi za vodenje računovodstva in poslovnih procesov (Datalab PANTHEON, Microsoft Dynamics Navision, Vasco, MiniMax, Čebelica, e-racuni, SAOP iCenter,..).  Povezovanje spletne trgovine se najpogosteje izvede kot

  • Sinhronizacija podatkov o artiklih iz ERP programa (šifra, naziv, opis, kategorizacija, opcije produkta, atributi,..). S tem se izognemo prvim vnosom v spletno trgovino.
  • Povezovanje zaloge artikov  z namenom ažuriranja zalog v spletni trgovini.
  • Sinhronizacija cen artiklov v spletni trgovini s cenami v računovodskem programu.
  • Uvoz naročil in kupcev v ERP sistem.
  • Izvoz izdanih faktur na profil kupca v spletni trgovini (B2B segment).
  • Priprava avtomatiziranih predračunov, računov in pošiljanje faktur v e-obliki.

Povezave z ERP programi so lahko stalne (v obliki SQL poizvedb, procedur v živo) ali periodične (uvozi CSV, XML datotek ipd).


Shopping Basket

Maribor
Tržaška cesta 89
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Maribor
Tržaška cesta 89
2000 Maribor

Pošljite nam sporočilo