Povezava trgovine z ERP

OpenCart povezave z dugimi programi

Povezava spletne trgovine s programi za vodenje računovodstva ter ERP sistemi omogočajo celovit pregled nad strankami in naročili vaše trgovine v vašem računovodskem ali ERP programu. Integracija spletne trgovine s drugimi programi omogoča optimalno obdelavo naročil in urejanje prodajnega asortimenta. Povezave so lahko povsem avtomatizirane, dvosmerno sinhronizirane z zalogami, cenami, popusti, B2B partnerskimi ceniki in naročili.

OpenCart

Spletna trgovina in ERP sistemi

Spletne trgvine na OpenCart osnovi omogočajo izdelavo celostnih rešitev za avtomatizirano spletno prodajo. Integracija internet trgovine s ERP ali računovodskim sistemom poteka v obeh smereh popolnoma samodejno. V povezavi se prenaša celoten nabor podatkov spletne prodaje: opisi, cene, pogoji, zaloge,.. Prav tako je avtomatizirana obdelava naročil: prenos naročil z vsemi podatki o kupcu iz spletne trgovine, knjiženje, statusi naročil,..

Vsekakor je povezava spletne trgovine s ERP ali računovodskim programom prvi korak k profesionalnemu pristopu prodaje izdelkova ali storitev na spletu. Podjetja in organizacije z integracijo sitemov izkoristijo spletni prodajni kanal v najvišji možni meri.

Sinhronizacija izdelkov z ERP

KONTAKT

Pokličite nas

Spletna aplikacija bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

OpenCart povezave z drugimi sistemi

Spletno trgovino lahko povežete z različnimi programi ali programskimi orodji za podporo poslovanju. Pretok informacij med njimi zagotavlja usklajene podatke v vseh programih in veliko poenostavitev poslovnih procesov v vašem podjetju.

OpenCart trgovine lahko povežemo s sodobnimi programi za vodenje računovodstva in poslovnih procesov (Datalab PANTHEON, Microsoft Dynamics Navision, Vasco, MiniMax, Čebelica, e-racuni, SAOP iCenter,..).  Povezovanje spletne trgovine se najpogosteje izvede kot

  • Sinhronizacija podatkov o artiklih iz ERP programa (šifra, naziv, opis, kategorizacija, opcije produkta, atributi,..). S tem se izognemo prvim vnosom v spletno trgovino.
  • Povezovanje zaloge artikov  z namenom ažuriranja zalog v spletni trgovini.
  • Sinhronizacija cen artiklov v spletni trgovini s cenami v računovodskem programu.
  • Uvoz naročil in kupcev v ERP sistem.
  • Izvoz izdanih faktur na profil kupca v spletni trgovini (B2B segment).
  • Priprava avtomatiziranih predračunov, računov in pošiljanje faktur v e-obliki.

Povezave z ERP programi so lahko stalne (v obliki SQL poizvedb, procedur v živo) ali periodične (uvozi CSV, XML datotek ipd).


Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo