Opencart razširitev z moduli

OpenCart razširitev

Moduli za OpenCart trgovine razširjajo funkcionalnost vašega orodja za on-line prodajo izdelkov ali storitev. Izboljšajo lahko obstoječe funkcije ali dodajo povsem nova orodja, ki vam olajšajo urejanje izdelkov in vodenje spletne prodajalne. Nekatere vtičnike lahko preprosto kupite na spletu in jih namestite v OpenCart, a najpogosteje se moduli razvijajo in prilagajajo glede na potrebe posameznega naročnika.

OpenCart Moduli

Orodja in funkcionalnosti

Spletna trgovina je “živ” sistem, ki se neprestano spreminja in prilagaja zahtevam trga in naročnika. Že res, da je OpenCart v  osnovi trgvoina “na ključ”, dobro pregledna, prilagojena za telefone in tablice ter opremljena z osnovnimi orodji, ki vam omogočajo takojšnjo prodajo na spletu. V OpenCart kljižnjici pluginov boste našli preko 13.000 plačljivih in brezplačnih dodatkov, a bodite zelo previdni pri izbiri. Vsak izdelovalec modulov namreč ni preverjen, še manj pa njegove rešitve. Stranke se tako veliko krat pritožujejo nad nedelovanjem kupljenih modulov, v nekaterih primerih pa slabo programirani moduli povzročijo celo napake na strani, ki pomenijo nedelovanje spletne trgovine.

Razvoj rešitev za OpenCart

KONTAKT

Pokličite nas

Spletna aplikacija bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.

OpenCart moduli in razširitve

Spletno trgovino lahko povežete z različnimi programi ali programskimi orodji za podporo poslovanju. Pretok informacij med njimi zagotavlja usklajene podatke v vseh programih in veliko poenostavitev poslovnih procesov v vašem podjetju.


Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo