info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Spletna trgovina za vaš poslovni cilj

Izdelujemo maloprodajne in B2B spletne trgovine, ki so prilagojene ciljem.

 • Odlično oblikovane in učinkovite spletne trgovine 

 • 100% prilagoditev potrebam ponudnika in ciljnim kupcem

 • Delamo s preverjeno in zanesljivo ecommerce platformo

 • Z izdelavo spletnih trgovin imamo več kot 20 let izkušenj 

Pošljite povpraševanje

Izdelava spletne trgovine – Osnovne značilnosti

Spletne trgovine gradimo na osnovi zelo učinkovitega in prilagodljivega odprto-kodnega sistema za e-trgovine.  Preverjena, kakovostna in varna spletna trgovina je lahko vaša, brez mesečnih stroškov najema, brez omejitev in popolnoma prilagojena vašim potrebam.

Administracija spletne trgovine

Varna in pregledna administracija

Nudimo vam napreden administracijski vmesnik z vsemi funkcijami za učinkovito upravljanje trgovine tudi preko telefona. Pomembne informacije so na voljo že ob vstopu v administracijo in nudijo popoln pregled nad pomembnimi informacijami spletne trgovine. Za sodelavce nastavite različne uporabniške nivoje, s katerimi jim določite dostope do izbranih administracijskih funkcij. Iz enega skrbniškega vmesnika lahko upravljate več trgovin na različnih domenah. Za vsak izdelek ali storitev lahko določite kje in pod kakšnimi pogoji bodo prikazani v različnih spletnih trgovinah.

Dostava in načini plačila

Podpiramo več kot 36 različnih načinov plačila. Vse od plačil po povzetju, gotovinskih plačil, spletnih plačilnih sistemov kot so PayPal, Six Payment in Skrill, pa vse do neposrednih plačil s plačilnimi karticami Activa, MasterCard, itd. Lastnikom trgovine omogočamo nadzor nad ponavljajočimi plačili, kar pomeni, da lahko v spletni trgovini prodajate naročnine ali članarine, ki se kupcu zaračunavajo v določenem ciklu. Najbolj pogosti načini dostave so vsekakor osebni prevzem ali dostava s Pošto Slovenije, DPD, DHL, UPS,..

Spletna plačila v trgovini

Pripravljeni na novo trgovino?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Produkti z opcijami

Neomejeno število produktov in kategorij

Pri nas ni omejitev pri ustvarjanju kategorij ali podkategorij in tudi število produktov v trgovini je neomejeno. Vsakemu izdelku ali storitvi lahko dodelite atribute, kupcem pa ponudite različne izbirne opcije. Spletna trgovina pokriva tudi prodajo vsebin za prenos oz. download in najbolj priljubljene marketinške načine za pridobivanje pozornosti in povečanje prodaje. Zaupanje je med najpomembnejšimi dejavniki, ki sprožijo nakup. Nadzor nad ocenami in komentarji kupcev o produktih je tako ena od tistih funkcij trgovine, ki jih boste pogosto nadzirali.

Razširitve in povezave z drugimi

Spletna trgovina je postavljena na osnovi odprto-kodnega sistema in je popolnoma samostojna aplikacija, zato jo lahko brez težav prilagodimo vašemu projektu. Modularni sistem omogoča enostavno razširitev funkcij ter povezave z različnimi računovodskimi programi ali programskimi orodji za podporo poslovanja vašega podjetja. Za najbolj razširjene sisteme, kot so: Saop, Minimax, Datalab Pantheon, Microsoft NAV Dynamics, Datastudio in drugi, imamo že izdelane vmesnike za sinhronizacijo. Izmenjavo podatkov med trgovino in drugimi programi lahko zato zagotovimo zelo hitro in poskrbimo za ažurno usklajenost informacij.

Razširitveni moduli za spletno trgovino

Moduli za razširitev funkcionalnosti
Odzivna spletna trgovina

Design in SEO optimizacija

Obiskovalec stopi v stik z vami preko vaše spletne trgovine, zato je zelo pomembno, da je njegov prvi vtis res dober. Trgovine gradimo v responsive design (odzivni tehniki) tehniki kar pomeni, da je trgovina videti super, ne glede na napravo s katero se brska po njej. Zavedamo se, kako pomembno je, da bo vaša trgovina čim višje v iskalnikih. Za vsako stran, artikel in kategorijo lahko določite Meta naslove, opise in iskalnikom prijazne SEO povezave. Za lažji Re-marketing in sledenje nakupovalnim navadam kupcev je vgrajena funkcionalnost , ki omogoča, da dodajate in sledite oglaševalskim akcijam, ki jih ustvarite.

Storitve izdelave spletnih trgovin

Izdelujemo spletne trgovine z najboljšo uporabniško izkušnjo, pripravljene na optimizacijo in sodobno trženje

Informativni cenik izdelave spletne trgovine

Pripravili smo informativne cene spletne trgovine treh izhodiščnih konfiguracij za katere prejmemo največ povpraševanj. Vse različice omogočajo učinkovito vodenje e-prodaje, in možnost nadgradnje.

Small Business

€1.190

brez DDV

 • Napreden spletni skrbniški vmesnik z vsemi orodji za upravljanje spletne trgovine

 • Vnos neomejenega števila produktov in kategorij

 • Vnos lastnosti in opcij izdelkov (teža, barva, velikost,..)

 • Kreiranje poljubnega filtra za iskanje izdelkov

 • Akcije in količinski popusti

 • Plačila: po povzetju, nakazilo na TRR

 • Dostava: Brezplačna dostava, obračun po ceniku glede na težo

 • On-site SEO optimizacija trgovine, vsebinskih strani, artiklov in kategorij

 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz trgovine na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)

 • Nakup kot gost ali s prijavo

 • Možnost dodatnih orodji in jezikov 

B2B trgovina

€3.490

brez DDV
 • Napreden spletni skrbniški vmesnik z vsemi orodji za upravljanje B2B spletnega sistema

 • Vnos neomejenega števila produktov in kategorij

 • Vnos lastnosti in opcij izdelkov (teža, barva, velikost,..)

 • Kreiranje naprednih filtrov za iskanje izdelkov

 • Akcije, količinski popusti, zaloge

 • Plačila glede na veleprodajni cenik

 • Dostava po pogodbi

 • On-site SEO optimizacija trgovine, vsebinskih strani, artiklov in kategorij

 • Responsive design, ki grafično prilagaja prikaz trgovine na napravo s katero obiskovalec brska po njej (mobilniki, tablice,..)

 • Prijava za poslovne partnerje

 • Prilagoditev informacij vsakemu uporabniku posebej

 • Vpogled v zalogo in statuse naročil

 • Povezava z lokalnim CRM sistemom za sinhronizacijo podatkov s B2B spletno trgovino

 • Sistem avtomatiziranega obveščanja o poteku naročila

 • Možnost dodatnih orodji in jezikov 

Referenčne spletne trgovine

Internetna prodaja temelji na enostavnem in jasnem informiranju kupca, hkrati pa uspešno uporablja elemente kot so akcije, popusti in druge ugodnosti. Dobra uporabniška izkušnja, ki je tesno povezana s kakovostno predstavitvijo izdelkov, direktno vpliva na odziv uporabnikov. Internetna prodaja v spletnih trgovinah mora biti zasnovana intuitivno in privlačno, delovati mora hitro in brezhibno, nakup mora biti preprost in jasen.

Elementi uspešne spletne prodaje

Spletne trgovine izdelujemo v tesnem sodelovanju z vami. Pomagamo vam pri pripravi načrta, ciljev, privlačnega izgleda, učinkoviti uporabnosti, prepoznavnosti, sodelujemo lahko pri optimizaciji in pri trženju tudi po splavitvi vaše spletne trgovine. Za nas niste samo stranka, ampak partner!

Vsaka stran vaše spletne trgovine mora imeti jasno zastavljene in izvedene cilje. Na primer; vaša domača stran mora uporabnika prepričati, da pregleda kategorije, ki jih ponujate. Še bolje je, če uporabnika pripelje naravnost na izdelke, ki jih išče. Stran nakupovalne košarice naj bo enostavna, pregledna, vsebuje naj povratno informacijo (v obliki elektronske pošte) s katero kupca obvestite, da je bil nakup uspešen. Na vse to morate misliti že pred začetkom izdelave spletne trgovine.

Pregledna in jasna vsebina

Pomembno je, da uporabnikom omogočite enostaven stik z vami. V kolikor morajo obiskovalci dolgo iskati kje vas lahko najdejo, kako pošljejo povpraševanje, kam vas lahko pokličejo, se zlahka zgodi, da bodo vašo trgovino zapustili pred nakupom. In malo verjetno je, da se bodo še kdaj vrnili! Uporabniki imajo radi tudi FAQ (vprašanja in odgovori), komentarje, mnenja  in primerjave izdelkov.

Kontaktna stran

Izkoristite vsako priložnost, da uporabnike spet pripeljete v vašo spletno trgovino. Večina ljudi na spletu kupuje tako, da obišče več trgovin, ki prodajajo podobne izdelke. Večkrat kot nekdo obišče vašo trgovino, večja je verjetnost, da bo nakup opravil pri vas. Primerna uporaba elektronske pošte je tista, ki velikokrat doseže točno to. Svetovali vam bomo, kako, kdaj in na kakšen način vaše obiskovalce obveščati o novostih, popustih in drugih informacijah.

SEO spletne trgovine

Enostaven proces plačila je velikokrat odločilen pri tem, da se nekdo odloči za nakup prav v vaši spletni trgovini. Plačilo mora biti enostavno, vendar tudi varno in zelo jasno, še posebej kadar so vključeni dodatni stroški. Kupci, ki vašo trgovino zapustijo med opravljanjem plačila, se le redko vrnejo!

Velikost pisave

Spletne trgovine z najboljšo uporabniško izkušnjo so vedno na voljo v vseh svojih funkcijah. Pomembno je, da so strežniki, na katerih gostuje vaša spletna trgovina, dovolj zmogljivi tudi ob hitri rasti vašega poslovanja. Tudi to je nekaj o čemer morate razmišljati že pred splavitvijo vaše spletne trgovine.

Zanesljiva spletna prodajalna