info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Izdelava spletne trgovine 24/7

Za izdelavo spletnih trgovin uporabljamo preverjen OpenCart sistem, ki ga prilagodimo vašim željam.

  • Odlično oblikovane in učinkovite spletne trgovine 

  • 100% prilagoditev potrebam ponudnika in ciljnim skupinam 

  • Z izdelavo spletnih trgovin imamo več kot 20 let izkušenj!  

Pošljite povpraševanje
Spletne trgovine v odzivnem načinu

Storitve izdelave spletnih trgovin

Izdelujemo spletne trgovine z najboljšo uporabniško izkušnjo, pripravljene na optimizacijo in sodobno trženje

Elementi uspešne spletne prodaje

Spletne trgovine izdelujemo v tesnem sodelovanju z vami. Pomagamo vam pri pripravi načrta, ciljev, privlačnega izgleda, učinkoviti uporabnosti, prepoznavnosti, sodelujemo lahko pri optimizaciji in pri trženju tudi po splavitvi vaše spletne trgovine. Za nas niste samo stranka, ampak partner!

Vsaka stran vaše spletne trgovine mora imeti jasno zastavljene in izvedene cilje. Na primer; vaša domača stran mora uporabnika prepričati, da pregleda kategorije, ki jih ponujate. Še bolje je, če uporabnika pripelje naravnost na izdelke, ki jih išče. Stran nakupovalne košarice naj bo enostavna, pregledna, vsebuje naj povratno informacijo (v obliki elektronske pošte) s katero kupca obvestite, da je bil nakup uspešen. Na vse to morate misliti že pred začetkom izdelave spletne trgovine.

Pregledna in jasna vsebina

Pomembno je, da uporabnikom omogočite enostaven stik z vami. V kolikor morajo obiskovalci dolgo iskati kje vas lahko najdejo, kako pošljejo povpraševanje, kam vas lahko pokličejo, se zlahka zgodi, da bodo vašo trgovino zapustili pred nakupom. In malo verjetno je, da se bodo še kdaj vrnili! Uporabniki imajo radi tudi FAQ (vprašanja in odgovori), komentarje, mnenja  in primerjave izdelkov.

Kontaktna stran

Izkoristite vsako priložnost, da uporabnike spet pripeljete v vašo spletno trgovino. Večina ljudi na spletu kupuje tako, da obišče več trgovin, ki prodajajo podobne izdelke. Večkrat kot nekdo obišče vašo trgovino, večja je verjetnost, da bo nakup opravil pri vas. Primerna uporaba elektronske pošte je tista, ki velikokrat doseže točno to. Svetovali vam bomo, kako, kdaj in na kakšen način vaše obiskovalce obveščati o novostih, popustih in drugih informacijah.

SEO spletne trgovine

Enostaven proces plačila je velikokrat odločilen pri tem, da se nekdo odloči za nakup prav v vaši spletni trgovini. Plačilo mora biti enostavno, vendar tudi varno in zelo jasno, še posebej kadar so vključeni dodatni stroški. Kupci, ki vašo trgovino zapustijo med opravljanjem plačila, se le redko vrnejo!

Velikost pisave

Spletne trgovine z najboljšo uporabniško izkušnjo so vedno na voljo v vseh svojih funkcijah. Pomembno je, da so strežniki, na katerih gostuje vaša spletna trgovina, dovolj zmogljivi tudi ob hitri rasti vašega poslovanja. Tudi to je nekaj o čemer morate razmišljati že pred splavitvijo vaše spletne trgovine.

Zanesljiva spletna prodajalna

Referenčne spletne trgovine

Internetna prodaja temelji na enostavnem in jasnem informiranju kupca, hkrati pa uspešno uporablja elemente kot so akcije, popusti in druge ugodnosti. Dobra uporabniška izkušnja, ki je tesno povezana s kakovostno predstavitvijo izdelkov, direktno vpliva na odziv uporabnikov. Internetna prodaja v spletnih trgovinah mora biti zasnovana intuitivno in privlačno, delovati mora hitro in brezhibno, nakup mora biti preprost in jasen.

Pripravljeni na novo spletno trgovino?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Izboljšajte uspešnost spletne trgovine