NAROČNIK

BATIS PLUS d.o.o.

Grafične storitve in oblikovanje, Tiskarstvo

Batis plus

Spletna trgovina Batis plus je s svojimi izdelki že bila prisotna kot spletni prodajalec. Zaradi slabo zasnovane strukture in pomanjkljive on-line optimizacije trgovine je spletna prodaja bila pod povprečjem v njihovi branži. S prenovo trgovine smo zraven všečne grafične podobe uredili tudi lažje iskanje in hitrejši dostop do iskanih izdelkov za uporabnike. Po mer smoi uredili produktno stran izdelkov zaradi dodatnih možnosti, ki jih s storitvami ponuja stranka. Uporabnika smo poučili o SEO optimizaciji ter se skupaj lotili vsebinske in grafične prenove trgovine. Nekatere lastnosti ter filtri so bili prilagojeni po želji uporabnika. Za naročnika smo pridobili sredstva na javnem razpisu dih.si – vavčer za pripravo digitalne strategije.

  • Razvoj, Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna prodaja, E-commerce CMS, Zapuščena košarica, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Spletna trgovina, Vnos vsebine
Batis plus mockup 3 tablet
Batis plus mockup 4 mobile

BATIS PLUS d.o.o.

O podjetju

Podjetje BATIS plus d.o.o. deluje od začetka leta 2003. Zaposlujemo 6 oseb od tega 3 invalide. Strankam, katere so razpršene po celi Sloveniji nudimo celostno – kvalitetno storitev, kot je naročanje, izdobava, grafično oblikovanje ter tisk promocijskih artiklov.

Čutimo se kot soodgovorno družbeno podjetje. Skozi to obdobje smo nudili pomoč številnim lokalnim organizacijam (društvom in klubom), sodelovali smo pri veliko humanitarnih projektih.

BATIS PLUS d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.