Izdelava odzivne spletne strani 1
Izdelava odzivne spletne strani 1

Responsive spletna stran je danes nujna

Izdelava odzivne spletne strani

Imate natančno 5 sekund, da novega obiskovalca spletne strani prepričate, da vaša stran ponuja tisto kar išče. Izdelava spletnih strani v odzivnem načinu (responsive design) je danes nuja in kot taka obiskovalcem nudi optimalno uporabniško izkušnjo na napravah z različnimi velikosti ekranov.

Ko obiščemo spletno stran želimo, da je navigacija pregledna, uporaba spletne strani pa enostavna. To je še posebej pomembno, če brskamo po spletni strani z uporabo pametnega telefona. V tem primeru se mora spletna stran prilagodi manjšim ekranom, gumbi s povezavami morajo biti dovolj veliki, da jih lahko izberemo s dotikom na ekran, navigacija enostavno dostopna in vsebina dovolj pregledna, da jo lahko prebiramo brez povečevanja.

Pomagamo doseči poslovne cilje.Sodelovali in pomagali smo povečati spletne konverzije za podjetja v različnih panogah.Izdelali bomo osupljivo in funkcionalno spletno stran.

Izdelava odzivne spletne strani 3

Spletne strani prijazne mobilnim telefonom

Uporabniki smo zelo leni in želimo, da nam je iskano na voljo zelo hitro, enostavno in pregledno. Ob obisku spletne strani, ki ni prilagojena delovanju na mobilnih napravah moramo zaradi majhnosti pisave povečevati vsebino ter se nato okorno premikati po ekranu, da bi našli tisto kar iščemo. Google je na svoji strani za analizo spletne strani na mobilnih napravah objavil, da obstaja zelo velika verjetnost, da bodo obiskovalci spletno stran, ki ni uporabnikom prijazna hitro zapustili in je nikoli več obiskali.

  • Uporabniki 5x pogosteje zapuščajo spletno stran, ki ni prijazna za uporabo.
  • Skoraj 50% vseh obiskovalcev, bo zapustila spletno stran, če se ta ne naloži v 3 sekundah.
  • 9 od 10 obiskovalcev dostopa do spletne strani z več kot eno napravo.

Izdelava odzivne spletne strani 4

KONTAKT

Lahko pomagamo?

Poskrbeli bomo, da bo vaša stran prilagojena uporabnikom na različnih napravah

Je vaša stran mobile friendly?

Na spletni strani Mobile Website Speed Testing Tool lahko preverite ali je vaša spletna stran prijazna do mobilnih uporabnikov.


Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo