NAROČNIK

GALERIJA GRAD d.o.o.

  • 2021
  • Spletna trgovina, Unikatna aplikacija, Gostovanje, Vzdrževanje
  • www.torte.si

Pekarstvo in slaščičarstvo; Kultura in umetnost

Torte.si

Za stranko smo v kompletu uredili grafično oblikovanje in funkcionalnost spletne trgovine. Uredili smo prenos že obstoječih artiklov in galerije iz njihove stare spletne strani, ki je bila narejena v WordPress sistemu, naredili napredni sistem za online rezervacijo naročil (dostava in osebni prevzem v slaščičarni). Potrebno je bilo ustvariti in implementirati pametni konfigurator za dodajanje različnih okusov in dodatkov za torte. Tako lahko uporabnik izbira med več okusi, prav tako pa jih lahko tudi kombinira. Po želji stranke smo kreirali in implementirali tudi posebno naročilnico za torto po naročilu. Naročniku smo pomagali pri pridobitvi nepovratnih sredstev na javnem razpisu Slovenskega podjetniškega sklada  – Dih.si – vavčer za izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijskega sistema.

 

  • Razvoj, Vzdrževanje, Spletna prodaja, Spletna rezervacija, E-commerce CMS, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Spletno naročanje, Spletna trgovina, Vnos vsebine
Torte mockup 2 tablet
Torte mockup 4 phone

GALERIJA GRAD d.o.o.

O podjetju

Galerija Grad je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1992. Ponujamo okusne domače torte, sladoled, kavo in še veliko več. V prijetnem lokalu se nam lahko pridružite le nekaj minut iz centra mesta Ljubljana in se prepustite razvajanju z našimi kulinaričnimi užitki.

Smo slaščičarna in kavarna z domačo in slastno izdelavo tort po naročilu, piškotov, peciva in sladoleda. Torte vseh vrst, čokoladne in sadne, pite, pralineji in čokolada v oblikah vijakov in zlatih ploščic, vse v ličnih embalažajh, primernih tudi za darilo.

 

GALERIJA GRAD d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.