NAROČNIK

DUOPOL d.o.o

Našo ponudbo nenehno razvijamo z mislijo na vaše potrebe.

Instalacije.net

Izdelki podjetja DUOPOL d.o.o. in blagovna znamka ter spletna trgovina instalacije.net so namenjeni strankam v Sloveniji in okoliških državah, ki iščejo kakovostne in učinkovite rešitve za inštalacije ogrevanja, hlajenja, vodovoda. Naš najnovejši program pa zdaj dodatno pokriva tudi izdelke za uporabo na vrtu. Zagotavljamo prvovrstne prodajne in poprodajne storitve, ki vam omogočajo stalen stik z nami. Smo zanesljiv in dolgoročni partner, ki stremi k vašemu zadovoljstvu. Našo ponudbo nenehno razvijamo z mislijo na vaše potrebe.

  • Spletna stran, Razvoj, Spletni katalog, Spletna prodaja, E-commerce CMS, Zapuščena košarica, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Spletna trgovina, Vnos vsebine

DUOPOL d.o.o

O podjetju

Naša ekipa strokovnjakov si prizadeva zagotavljati najvišjo kakovost izdelkov in storitev, da bi vaše izkušnje z nami bile kar najboljše.  Pri nas je vaše zadovoljstvo vedno na prvem mestu, zato si prizadevamo zagotoviti najboljšo možno izkušnjo nakupovanja. Naš cilj je, da postanemo vaš zanesljiv partner pri nakupovanju in vam pomagamo doseči vaše cilje. Zato smo za pomoč pri izdelavi spletnega vmesnika med vami in našimi kvalitetnimi izdelki prosili podjetje qStom, ki so svoje znanje in izkušnje aplicirali v kvalitetni izvedbi projekta.

DUOPOL d.o.o

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.