info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Izdelava spletne strani z učinkom

Za izdelavo spletnih strani uporabljamo najnaprednejše platforme, ki jih prilagodimo vašim potrebam.

  • Izdelujemo ciljno usmerjene strani

  • Prilagajamo jih potrebam naročnika in obiskovalcem 

  • Uporabljamo napredne in varnostno preverjene tehnologije  

Pošljite povpraševanje
Izdelava in programiranje spletnih strani

Storitve izdelave spletnih strani

Pri izdelavi strani uporabljamo CMS sisteme in težimo k doseganju najboljše uporabniške izkušnje.

Postopek izdelave spletne strani

Izdelavo spletnih strani obravnavamo kot celosten proces. Od vsega začetka upoštevamo vašo strategijo vsebine, informacijsko strukturo, uporabniške poti in končno trženje. Spletne strani niso samo privlačne na pogled, ampak tudi učinkovite, uporabne in obiskovalcem prijazne.

Razvoj in izdelava spletne strani, ki je prilagojena vašim željam in potrebam, je vedno unikatna. Poglobimo se v spoznavanje vaše znamke, upoštevamo vaše želje in potrebe, izdelamo načrt, ki je prilagojen prav vam in vključuje tudi primerno časovnico.

Komunikacija

Ekipa strokovnih sodelavcev razišče trg ter analizira ciljnega obiskovalca. Na tej osnovi pripravimo strateške predloge s katerimi boste lažje in hitreje dosegli vaše poslovne cilje. Trudimo se, da so predlagane rešitve vedno učinkovite in primerne vašim potrebam. Tako imenovana ‘uporabniška izkušnja’ je vedno v središču pozornosti pri načrtovanju  vsakega spletnega projekta.

Analiza strani

Natančno planiramo značilnosti in uporabnost za vsako posamezno spletno stran, ki jo izdelamo. Spletni oblikovalci poskrbijo za privlačen, izviren in moderen videz tako na računalniških zaslonih, kot tudi na tablicah in telefonih. Stremimo k ustvarjanju uporabnih in hkrati tudi preprosto lepih spletnih strani in to v vsem času ustvarjanja in izdelovanja.

Vsebina spletne strani

V izdelavo vaše spletne strani se na tej točki vključijo odlični programerji, ki poskrbijo, da so vaše želje in potrebe, ki smo jih skupaj z vami skrbno načrtovali, tudi izvedene. Poskrbijo tudi za unikatne rešitve, ki so za vas potrebne. Preden ponudimo spletno stran vsem obiskovalcem, jo obsežno testiramo. Preizkusimo uporabnost, funkcionalnost, varnost, hitrost, odzivnost in s tem zagotovimo, da je spletna stran res v vseh pogledih pripravljena na svetovni splet.

Programiranje internet aplikacije

Tudi po predstavitvi vaše nove spletne strani nadaljujemo sodelovanje z vami. Ne samo zgolj z vzdrževanjem, ampak z idejami o izboljšavah, z analizami uporabnosti, obiskanosti, prodaje. Nadaljujemo z optimizacijo in rednim testiranjem uporabnosti spletne strani, s čimer želimo povečati in razširiti uspešnost vaše spletne strani.

Seo optimizacija strani

Projekti izdelanih spletnih strani

Spletne strani morajo danes v poplavi konkurence nujno izstopati, če želite privabiti obiskovalce, jih zadržati in predvsem spremeniti v zveste uporabnike, ki se bodo znova in znova vračali k vam. Če želite to doseči je nujno, da v svojo stran vključite vse, kar je danes potrebno. Od odzivnosti, preglednosti, vrhunske vsebine pa vse do privlačnega videza.

Pripravljeni na novo spletno stran?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Nasveti za povečajte učinkovitosti spletnih strani