NAROČNIK

MIZMOTO d.o.o.

Pasji frizer

DOGI STAJL

Spletna trgovina Dogi stajl je s svojimi izdelki že bila prisotna kot spletni prodajalec. Zaradi slabo zasnovane strukture in pomanjkljive on-line optimizacije trgovine je spletna prodaja bila pod povprečjem v njihovi branži. S prenovo trgovine smo zraven všečne grafične podobe uredili tudi lažje iskanje in hitrejši dostop do iskanih izdelkov za uporabnike. Uporabnika smo poučili o SEO optimizaciji ter se skupaj lotili vsebinske in grafične prenove trgovine. Nekatere lastnosti ter filtri so bili prilagojeni po želji uporabnika. Za naročnika smo izdelali obsežno poročilo in mu pomagali pri oddaji zahtevkov za vavčer Dihslovenia.sivavčer za izdelavo spletne strani.

  • Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna prodaja, E-commerce CMS, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Spletna trgovina, Vnos vsebine
Dogi-stajl mockup mobile 2
Dogi-stajl mockup 2

MIZMOTO d.o.o.

O podjetju

Pasji salon in boutique DOGI STAJL je nastal zaradi velikega veselja do striženja in druženja s štirinožnimi prijatelji. Za izučitev oblikovanja pasjih pričesk smo opravili dunajsko šolo v kateri smo pridobili ustrezno znanje. Strižemo po FCI standardih, z veseljem pa upoštevamo vaše želje, ki so za nas najbolj pomembne. V razdeljenem prostoru se na drugem koncu pasjega salona nahaja tudi boutique, kjer lahko svoje kužke razvajate z oblačili, lepimi ovratnicami in povodci ter še mnogimi butičnimi izdelki. Ker smo uvozniki za vse naše izdelke, ki jih ponujamo omogočamo tudi večje nakupe po veleprodajnih cenah.

MIZMOTO d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.