Izdelava optimizirane spletne strani za turizem 1
Izdelava optimizirane spletne strani za turizem 1

General data protection regulation

Izdelava optimizirane spletne strani za turizem

Izdelujemo spletne strani, ki na obiskovalca prenesejo unikatno izkupnjo potovanja.

  • Načrtujemo spletne strani in aplikacije, ki vas predstavijo kot ekskluzivnega ponudnika turističnih destinacij.
  • Z analizo preučujemo zanimanja, demografijo, vedenje in trende, ki jih uporabljamo za optimizacijo spletne strani.
  • Naj bo vaše spletno mesto profesionalno orodje za spletno prodajo potovanj z vašo blagovno znamko.

Izdelava spletne strani za turistične agencije in druge ponudnike turističnih aranžmajev zahteva specifične izkušnje.

Dejstvo je, da danes vse informacije o turističnih destinacijah poiščemo preko spleta. Preberemo kritike, komentarje hotela, turističnega kampa, pre-klikamo vse slike in poiščemo lokacijo na Google Maps. Želimo si ustvarili kar se da realno sliko o kraju kamor želimo potovati. Razni tiskani katalogi in reklame, ki jih vidimo na TV sprejemnikih na nas ne naredijo takšnega vtisa kot dobro izdelana spletna stran, kjer pridobimo obilo koristnih informacij. To zelo dobro vedo tudi turistične agencije in drugi ponudniki nastanitev.

V zadnjih letih je opaziti velik porast novih spletnih strani turističnih posrednikov, ki se zavedajo pomembnosti svoje prisotnosti na spletu. Ob pravilni optimizaciji spletne strani in marketinški strategiji je spletna stran turističnega podjetja glavni vir za pridobitev strank. Če primerjamo stroške oblikovanja katalogov, tiska in dosega klasičnih analognih medijev s stroški izdelave spletne strani za turizem, je spletna stran veliko cenejši vir. Upoštevati je potrebno tudi, da so spletne strani veliko bolj prilagodljive, za samo obvladovanje rezervacij, pa ne potrebujete veliko osebja, saj so procesi v ozadju avtomatizirani.

Primeri spletne strani za turizem

Izkušeni grafični oblikovalci in programerji so vešči izdelave elegantnih spletnih strani, ki zajamejo bistvo vaše ponudbe in dvignejo prepoznavnost blagovne znamke.

Turistična agencija M&M Turist

DMC Europe - Turistična agencija

DMC Europe - Turistična agencija

EuroGo potovanja

MobiLNE HIŠKE - Kreativne poti

KONTAKT

Spletne strani za turistične agencije in destinacije

Optimizirajte vašo spletno stran za turizem in povečajte realizacijo prodaje.

Izdelava optimizirane spletne strani za turizem 7

Enostavna navigacija

Navigacija in brskanje po spletnih straneh turistične agencije naj bo najlažji del potovanja stranke. Spletno mesto ponudnika turističnih aranžmajev mora imeti enostaven in turizmu prilagojen iskalnik. Dodatni filtri naj obiskovalcu pomagajo čim hitreje poiskati informacije, ki jih potrebujejo. Ne pozabite na dodatne funkcije iskalnika, kot so napovedno iskanje (autocomplete), izbor želenih lastnosti in zemljevid. Vsak od teh elementov je lahko za uporabnika ključen pri izbiri ponudnika in destinacije potovanja.

Spletna stran za vse naprave

Danes iščemo potovalne destinacije in poceni letalske karte doma, na kavču. Potovalne načrte si pripravljamo s pomočjo mobilnih naprav (pametnega telefona ali tabličnega računalnika), zato je zelo pomembno, da je vaša spletna stran narejena v odzivnem načinu. Samodejno prilagajanje spletne strani na različne velikosti ekranov izboljša uporabniško izkušnjo in potencialnim kupcem omogoči enostavno brskanje po straneh. Vaša spletna stran naj bo združljiva z namiznimi in mobilnimi napravami.

Izdelava optimizirane spletne strani za turizem 8
Izdelava optimizirane spletne strani za turizem 9

Unikatne in informativno bogate strani

Spletna stran v turizmu zahteva kvalitetne slike in opis turistične storitve. Izkoristite vaše vire in poslovne partnerje, ter oblikujte unikatne in informativno bogate strani. Vaša stran naj ponudi nekaj več od konkurenčnih. Ne kopirajte vsebin iz drugih spletnih mest in pokažite kupcem, da se resnično spoznate na storitev in lokacijo. Obiskovalec vaše spletne strani mora imeti občutek, da do potankosti poznate njihovo nastanitev, okolico in dejavnosti, ki jim bodo na voljo. To bo pripomoglo k temu, da boste vaše obiskovalce pretvorili v zadovoljne stranke, ki se bodo še vračale na vašo stran.

Verodostojnost strani za turizem

Vaša turistična spletna stran mora biti zasnovana in oblikovana tako, da pridobi zaupanje obiskovalcev. Sporočati mora verodostojnost in avtoriteto. Objavite mnenja zadovoljnih strank in omogočite ocenjevanje storitev in lokacij, ki jih ponujate na svoji spletni strani. Prepričajte se, da je celotna uporabniška izkušnja brezhibna. Obiskovalcem na strani zagotovite jasno vidne cene in pogoje potovanja. Vaša spletna stran naj kupcu ponudi optimalno spletno izkušnjo z nezahtevnim izborom potovalnih načrtov.

Izdelava optimizirane spletne strani za turizem 10

Shopping Basket

Maribor
Slovenska ulica 17
2000 Maribor

Ljubljana
Kavčičeva ulica 66
1000 Ljubljana

Pošljite nam sporočilo