NAROČNIK

M&M Turist, d.o.o.

Spletna trgovina oblikovana za prodajo turističnih aranžmajev

M&M Turist, d.o.o.

Oblikovali smo sodobno spletno prodajo turističnih aranžmajev, izletov in potovanj po vsem svetu. Zasnovana internetna stran je funkcionalna tako z vidika uporabniške izkušnje kot z vidika naročnika internetne strani. Vse vsebine se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani. Spletna prodaja turističnih destinacij je odzivna na vseh hišnih in tabličnih računalnikih ter mobilnih telefonih. K osnovnim plačilnim modulom spletne trgovine smo dodali sistem za neposredno plačilo s plačilnimi karticami ponudnika ACTIVA. Turistična agencija M&M Turist je družinsko podjetje, ki se že vrsto let uspešno ukvarja s turizmom, še večji uspeh pa sedaj dosegajo z moderno, odzivno, privlačno in uporabnikom enostavno spletno stranjo.

  • Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna prodaja, Prilagojene rešitve

M&M Turist, d.o.o.

O podjetju

Turistična agencija M&M Turist, d.o.o., je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami s področja turističnih potovanj na katera so popeljali že na tisoče zadovoljnih gostov. Programe pripravljajo na osnovi večletnih izkušenj, skupaj z vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.

Njihovo vodilo je zadovoljstvo potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava izletov, na katerih poskrbijo za varnost in udobnost. S turistično agencijo M&M Turist radi potujejo posamezniki, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem. Mnogim skupinam svetujejo primerne destinacije ali priredijo program tako, da čim bolj ustreza željam take skupine.

M&M Turist, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.