NAROČNIK

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

  • 2021
  • Spletna stran, Unikatna aplikacija, Gostovanje, Vzdrževanje
  • www.skp.si

Skupna kmetijska politika

Javni zavod

Za stranko smo oblikovali novo spletno stran in naredili kompletni prenos vsebin iz stare spletne strani. Sprogramirati je bilo potrebno funkcionalnosti po meri in želji stranke, implementirati dvojezičnost in omogočiti dostopnost (dinamično prilagajanje spletišča za posebne potrebe in omejitve obiskovalcev spletne strani). Stranki smo omogočili tudi uporabo sistema za pošiljanje e-Novic.

Na posebno zahtevo smo za stranko ustvarili tudi program razvoja podeželja za javne razpise in portal znanja, ki obiskovalcu omogoči, da po ključnih besedah pobrska v knjižnici portala znanja in poiščite vsebine, ki ga zanimajo.

  • Spletna stran, Razvoj, Gostovanje, Vzdrževanje, Spletni katalog, E-commerce CMS, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Večjezičnost, Spletna trgovina, Vnos vsebine
Skp mock mobile
Skp mockup Ipad2

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Javni zavod

Program razvoja podeželja Republike Slovenje za obdobje 2014-2020 je skupni programski dokument Slovenije in Evropske Komisije. Predstavlja razvojni dokument, v katerem so navedeni ukrepi za doseganje ciljev politike razvoja podeželja 2014-2020 ter predvidena finančna sredstva za ta namen.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.