NAROČNIK

Ruska dača, d.o.o.

Spletna stran ustvarjena za predstavitev vile Ruska dača in njenih storitev

Ruska dača, d.o.o.

Ruska-daca.si je trendovsko izdelana spletna stran namenjena predstavitvi podjetja Ruska dača d.o.o, katero združuje kulturna, kulinarična, zgodovinska in potovalna doživetja ter piše prav posebne zgodbe. Ponudba in funkcionalnosti spletne strani so izbrane za ožjo ciljno skupino, katere interes je edinstveno doživetje. Vsebine na strani se posodabljajo preko administracijskega sistema spletne strani, prikaz vsebin je možen na različnih napravah. Struktura in novodobni design sta izdelana skladno s celostno podobo Ruske dače.

  • Spletna stran, Gostovanje, Vzdrževanje, Prilagojene rešitve

Ruska dača, d.o.o.

O podjetju

Primestna vila Ruska dača v Zgornjih Gameljnah je kulturni spomenik, ki danes navdušuje s podobo iz leta 1908. Obnovljena je zunanjost in notranjost vile, katera je opremljena v slogu časa med leti 1908 – 1915. Gosti se lahko peljejo s kraljevsko limuzino Rolls Royce, popijejo čaj in si privoščijo edinstveno hišno torto Napoleon v enem od salonov.

Vila Ruska dača ponuja podjetjem organizacijo poslovnih srečanj. Po podpisu poslovne pogodbe podjetniki nazdravijo s pravim šampanjcem Ruska dača, h kateremu sodi pravi kaviar njihove blagovne znamke. Ob toplem vremenu gosti uživajo v kavarni letnega vrta, odločijo se lahko tudi za cesarsko večerjo in rusko banjo.

Z Rusko dačo Potovanja je možno doživeti potovalno pravljico v dežele, ki so jih prepotovali, vzljubili in jih gostom prikazujejo z vso raznolikostjo pokrajine, zgodovine, kulinarike in edinstvenih posebnostih.

Ruska dača, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.