NAROČNIK

Pustolovski park GEOSS d. o. o.

Pustolovščine za odrasle in otroke.

pustolovski-park-geoss.si

V gozdu čisto blizu geometričnega središča Slovenije lahko otroci od 4. leta starosti dalje in odrasli plezajo po sedmih trasah različnih težavnostnih stopenj, se spuščajo po orjaškem spustu, prespijo v drevesnih krošnjah na platformi ali v viseči postelji in se razvajajo na Gozdni čutni poti. Dojenčki in otroci do 3. leta starosti pa medtem razvijajo svoje gibalne sposobnosti v čisto novi Gibalnici. Za razvoj spletne rezervacije smo zadolžili podjetje qStom.

  • Spletna stran, Razvoj, Spletni katalog, Spletna prodaja, Spletna rezervacija, E-commerce CMS, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Spletno naročanje, Spletna trgovina, Vnos vsebine
Pustolovski park Geoss

Pustolovski park GEOSS d. o. o.

O podjetju

Pustolovski park Geoss se nahaja v vasi Slivna, blizu geometričnega središča Slovenije (GEOSS). Park ponuja pustolovščino otrokom in odraslim, na voljo je kar šest plezalnih poti različnih težavnostnih stopenj, ki jih posameznik premaga v dveh do treh urah. Na različnih višinah (od 1 do 25 m od tal) je razporejenih 91 plezalnih elementov. Pustolovščine med krošnjami lahko dopolnite z orjaškim spustom po jeklenici v skupni dolžini 915 m, ki je najdaljši spust v Srcu Sloveniji.

Pustolovski park GEOSS d. o. o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.