NAROČNIK

Velmark, d.o.o.

spletna trgovina oblikovana za prodajo športne prehrane in prehranskih dopolnil

Velmark, d.o.o.

S športno prehrano označujemo tiste vidike, ki povezujejo prehrano in telesno aktivnost. Konkurenca na trgu športne hrane je velika in se vsak dan bolj krepi, zato je postavitev moderne spletne trgovine peak.si od nas zahtevala veliko mero kreativnosti in izvirnosti. Prilagojene funkcionalnosti smo nadgradili, e-poslovanje s končnimi kupci je tako preprosto in ažurno. Vsebine na spletni strani in v trgovini se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani, artikli, naročila in kupci pa preko komunikacijskega modula za sinhronizacijo podatkov. K osnovnim plačilnim modulom spletne trgovine smo dodali sistem za plačila Pay Pal. Integrirali smo provizijsko prodajo kuponov, časovno omejenih akcij in količinskih popustov ter provizijsko prodajo za partnerje.

  • Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna prodaja, Zapuščena košarica

Velmark, d.o.o.

O podjetju

PEAK Slovenija je usposobljena trgovina za prehranska dopolnila. Ponuja prehranske dodatke številnih znanih svetovnih proizvajalcev, ki po kvaliteti izdelkov sodijo v sam vrh ponudbe. So uradni zastopnik kvalitetnih nemških proizvajalcev športne prehrane oziroma prehranskih dopolnil PEAK in eden izmed redkih proizvajalcev prehrambenih dodatkov, ki svoje izdelke testira v največjem neodvisnem nemškem laboratoriju za prehrambeno diagnostiko Arotop Mainz. S tem izpolnjujejo pogoje vseh standardov GMP/GLP, HACCP in ISO 9001/2000.

Ponujajo širok asortima športne prehrane oziroma prehranskih dopolnil, kot so aminokisline, vitamini, minerali, proteini, beljakovine, beljakovinski izdelki, ogljikovi hidrati ter izdelki za povečanje energije in izgubo maščobe.

Velmark, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.