NAROČNIK

M&M Turist, d.o.o.

  • 2015
  • Spletna trgovina, Unikatna aplikacija, Vzdrževanje
  • www.par3.si

spletna stran osnovana za prodajo turističnih aranžmajev ljubiteljem golfa

M&M Turist, d.o.o.

Za podjetje M&M Turist, ki se že vrsto let ukvarja z organizacijo turističnih potovanj in izletov po vsem svetu, smo oblikovali novodobno spletno prodajo turističnih aranžmajev za ljubitelje golfa. Stran par3.si je zasnovana funkcijsko tako z vidika uporabniške izkušnje, kot z vidika naročnika spletne strani. Vse vsebine na internetni strani se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani. Internetna prodaja turističnih golf potovanj in izletov je odzivna na vseh zaslonih mobilnih telefonov, tabličlnih računalnikov in hišnih računalnikov. Po želji naročnika smo ustvarili tudi možnost včlanitve v golf klub in dodali posebne ugodnosti za njihove člane. K osnovnemu plačilnemu modulu spletne trgovine, smo vgradili sistem za neposredno plačevanje s plačilnimi karticami ponudnika ACTIVA.

  • Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna prodaja, Prilagojene rešitve

M&M Turist, d.o.o.

O podjetju

Turistična agencija M&M Turist, d.o.o., je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju turističnih potovanj na katera so odpeljali že na tisoče zadovoljnih gostov. Programe pripravljajo na osnovi večletnih izkušenj, skupaj z vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.

Njihovo vodilo je zadovoljstvo potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava izletov, na katerih poskrbijo za varnost in udobnost. Prijazno poskrbijo za enostavno rezervacijo, primerno ceno, odlično spremstvo, udobno namestitev in prijeten prevoz.

PAR3 je njihova specializirana turistična agencija, ki se ukvarja z golf turizmom. Nudijo veliko izbiro golf potovanj in izletov po celem svetu.

M&M Turist, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.