NAROČNIK

Face, d.o.o.

Skozi naše oči

Moj pony in jaz

“MOJPONYINJAZ blagovno znamko smo začeli razvijati z blogerko Biljano Brodnjak, ki s svojim kolesom Pony potuje po svetu in zapisuje svoje dogodivščine v blogu. Prav tako sodelujemo s podjetjem Turna d.o.o., ki je lastnik blagovne znamke Rog Bikes.

Tako izdelujemo BBD obleke za kolesarske košarice in BBD kolesarska oblačila ter »custom made« Pony kolesa. Odziv je zelo pozitiven, predvsem v obliki naročil za znanega kupca pri podjetjih, ki se želijo svojim strankam in javnosti predstaviti na malce drugačen način in posameznikom, ki v kvalitetnih unikatnih in modernih športnih oblačilih ter oblačilih za prosti čas najdejo nekaj zase.”

  • Razvoj, Gostovanje, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Spletno naročanje, Spletna trgovina

Face, d.o.o.

Skrb za upravljanje blagovnih znamk

Podjetje FACE d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in prodajo športnih oblačil, oblačil za prosti čas, delovnih oblačil, promocijskimi izdelki ter v okvirju našega grafičnega studia FACE DESIGN z grafičnimi storitvami in oblikovanjem. Proizvodi so namenjeni podjetjem, športnim in drugim društvom ter posameznikom, ki se želijo v svojih oblačilih počutiti športno, udobno, modno in ki prisegajo na kakovost, estetiko in drugačnost.

Face, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.