NAROČNIK

M&M TURIST, d.o.o.

SPLETNA STRAN OSNOVANA ZA PRODAJO TURISTIČNIH ARANŽMAJEV

M&M TURIST, d.o.o.

Družinsko podjetje M&M turist, d.o.o., se že vrsto let ukvarja s turizmom. Njihovo uspešno dolgoletno poslovanje smo z izdelavo moderne, odzivne, privlačne in enostavne za uporabo spletne strani prenesli tudi na internet. Mmturistdmc.net je internetna stran na kateri sta ponudba in funkcionalnost prilagojeni posredniškim turističnim agencijam, igralcem in ljubiteljem golfa. Vsebine se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani in so uporabnikom dostopne na vseh velikostih zaslonov. Oblika strani in domiseln design sta izdelana skladno s celostno podobo podjetja.

  • Spletna stran, Gostovanje, Vzdrževanje, Prilagojene rešitve

M&M TURIST, d.o.o.

O podjetju

Turistična agencija MM Turist DMC je del družinskega podjetja z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju turističnih potovanj. Programe pripravljajo na osnovi večletnih izkušenj, skupaj z vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.
Njihovo poslanstvo je zadovoljstvo njihovih potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava varnih in udobnih izletov. Prijazno poskrbijo za enostavno rezervacijo, primerno ceno, odlično spremstvo, udobno namestitev in prijeten prevoz. S turistično agencijo M&M Turist radi potujejo posamezniki, ki iščejo potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem in skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije.

Podjetje M&M TURIST, d.o.o., je specializiran golf tour-operater, ki deluje pod blagovnima znamkama PAR3 in Golfslovenia.net.

M&M TURIST, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.