NAROČNIK

Mars Commerce, d.o.o.

spletna stran oblikovana za oglaševanje in prodajo omrežnih in varovalnih naprav

Mars Commerce, d.o.o.

Podjetje Mars Commerce ima že več kot 15 let izkušenj z razvojem in proizvodnjo GSM omrežnih naprav – GSM komunikatorji, GSM domofoni, napravami za nadzor dostopa GSM itd.. Omrežne naprave dostavljajo v več kot 60 držav po celem svetu. Za obsežnejše in uspešno promoviranje tehničnega varovanja in avtomatizacije varovanja objektov na spletni strani mars-commerce.com je bilo potrebno strukturiranje več različnih, med seboj povezanih strani s posameznimi sklopi tehničnih rešitev v smiselno celoto. Nameščen poenostavljen in avtomatiziran prenos informacijskih datotek naročniku omogoča hitro navigacijo med tehničnimi dokumenti. Vse spletne strani so večjezične, oblikovane so sodobno in odzivno ter dostopne na vseh vrstah naprav.

  • Spletna stran, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Večjezičnost

Mars Commerce, d.o.o.

O podjetju

Mars Commerce, d.o.o., je podjetje ustanovljeno leta 1993 v Kranju, ki se ukvarja z vsemi vrstami varovalnih naprav. Nudijo opremo za IP videonadzor, analogni videonadzor, alarmne naprave, GSM naprave, požarne sisteme, video domofone, naprave za parkirišča, kontrolo pristopa in dodatno montažno opremo.
Strankam nudijo strokovno svetovanje, poučitev in podporo pri uporabi in vzdrževanju izdelka. V oddelku za raziskave in razvoj pripravljajo tiskana vezja po meri ali kompletne enote, ki se natančno prilagodijo ohišju sistema posameznega odjemalca in so podprte s funkcijami, ki niso vključene v njihovo standardno programsko opremo.

Vsi izdelki so v skladu z EU predpisi in standardi ter dosegajo najvišji nivo kvalitete v svojem razredu.

Mars Commerce, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.