NAROČNIK

Kalcer, d.o.o.

spletna trgovina oblikovana za prodajo izdelkov za gradnjo in obnovo

KALCER

Za podjetje Kalcer, d. o. o., je bil velik doprinos vzpostavitev moderne internetne prodaje. Koristnost in jasnost smo dosegli z nadgradnjo prilagojenih funkcij za preprosto in ažurno e-poslovanje s končnimi kupci. Vsebine na spletni strani in v trgovini se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani, artikli, naročila in kupci pa preko komunikacijskega modula za sinhronizacijo podatkov s ERP programom Microsoft Dynamics NAV / Navision. K osnovnim plačilnim modulom spletne trgovine smo dodali sistem za neposredno plačilo s plačilnimi karticami ponudnika Six Payment Services.

 

  • Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna trgovina, Vnos vsebine

Kalcer, d.o.o.

O podjetju

Trgovine KALCER sodijo med vodilne strokovne prodajalce specializiranih prodajnih programov za gradnjo in obnovo. Na domač trg nenehno vpeljujejo najsodobnejše in napredne svetovne izdelke.
Da sta prodaja in svetovanje temelj uspešnosti, potrjujejo zaposleni v poslovalnicah Kalcer v Trzinu, Novem mestu, Mariboru in Beogradu. Svetovalci in strokovno usposobljeni prodajalci na podlagi konkretnih primerov in preteklih izkušenj kupca seznanijo z uporabo prodajnega artikla. Vsaka odločitev o nakupu je podprta s strokovnimi nasveti.

Ker trgovine Kalcer delujejo kot inženiring s svetovalnim servisom in ne kot klasična prodajalna, smo pri zasnovi spletne trgovine namenili velik poudarek podpori uporabnikom.

Kalcer, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.