NAROČNIK

HARDLAB, d.o.o.

SPLETNA STRAN oblikovana za informiranje javnosti o razvoju standardizacije

Slovenski inštitut za standardizacijo

Slovenski inštitut za standardizacijo (SIST) je slovenski nacionalni organ, ki skrbi za področje priprave in sprejemanja neobveznih standardizacijskih dokumentov. Pri izdelavi spletne strani na področju standardizacije je bil naš največji izziv velike količine informacij prikazati pregledno. Na spletni strani, ki smo jo oblikovali, obiskovalci enostavno listajo po posameznih sklopih. Omogočeno je tudi spletno naročanje na seminarje. Internetna stran je hitra, moderno zasnovana in odzivna na vseh vrstah računalnikov in mobilnih naprav. Z uporabo ustreznega CMS sistema smo izpolnili cilj Slovenskega inštituta za standardizacijo, kateri je bil izboljšati informacijski sistem za zagotavljanje strokovne-tehnične podpore organom, tehničnim delovnim telesom SIST in prodaji standardizacijskih dokumentov in storitev SIST.

  • Spletna stran, Razvoj, Vzdrževanje, Hitrost in odzivnost

HARDLAB, d.o.o.

O podjetju

HARDLAB, d.o.o., je uveljavljeno podjetje na področju aplikacij in vsebin ter različnih produktov za mobilno telefonijo v Sloveniji. Od leta 2002 so aktivni na področju storitev v mobilni telefoniji, tako na slovenskem kot tujih trgih. Usmerjeni so k razvoju mobilnih in internetnih komunikacijskih poti ter izdelkov, hkrati so prva specializirana agencija za mobilni marketing.
Sodelujejo s Slovenskim inštitutom za standardizacijo (SIST), ki skrbi za področje priprave in sprejemanja neobveznih standardizacijskih dokumentov in kot polnopravni član zastopajo interese Slovenije v mednarodnih (ISO in IEC) in evropskih organizacijah (CEN, CENELEC, ETSI).

HARDLAB, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.