NAROČNIK

GUMI CENTER Gaberje, d.o.o.

spletna trgovina izdelana za prodajo pnevmatik

GUMI CENTER Gaberje, d.o.o.

Gumishop.si je napredno oblikovana spletna trgovina v OpenCart. Kot zastopnik blagovne znamke Platin, je naročnik v spletni trgovini želel izpostaviti pnevmatike Platin. Oblikovali smo pristajalne strani (landing page) s pregledno strukturo in zanimivo vsebino za predstavitev nove serije pnevmatik. Vse vsebine se posodabljajo preko CMS sistema spletne trgovine. Pozorni smo bili tudi na uporabniško izkušnjo in ustrezen prikaz, prilagojen za vse velikosti zaslonov. Tabele produktov se dinamično polnijo z informacijami o pnevmatikah. Prikazujejo podatke o dostopnosti in dobavi posameznih pnevmatik, zato so povezave do njih vedno aktualne. Hkrati naročnik ni obremenjen z nenehnim osveževanjem podatkov.

  • Razvoj, Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna prodaja

GUMI CENTER Gaberje, d.o.o.

O podjetju

Podjetje Gumi center, d.o.o, se od drugih razlikuje tako, da njihovi prodajni svetovalci z velikim zanimanjem spremljajo razvoj pnevmatik, platišč in dodatne opreme in tako natančno vedo, kakšna je potreba strank. Zaposleni v podjetju se redno udeležujejo predstavitev novosti ter tehničnih seminarjev na temo pnevmatik in platišč ter tako na področju strokovnosti in poznavanja tematike zagotovo predstavljajo svetlo točko v svoji regiji.
Na spletu so prisotni že od leta 1999, danes pa z prenovljeno spletno stranjo dosegajo uspešne rezultate in zagotavljajo zadovoljstvo strank.

Spletna trgovina gumishop.si je namenjena prodaji pnevmatik in platišč za motorna vozila. Trgovina je zasnovana tako, da je enostavna za uporabo in prijazna kupcem.

GUMI CENTER Gaberje, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.