NAROČNIK

Golf zveza Slovenije

Spletna stran strukturirana za razvoj in organizacijo golfa v RS

Golf zveza Slovenije

Glavno vodilo pri oblikovanju spletne strani za Golf zvezo Slovenije je bilo implementirati vsa kompleksna pravila igranja golfa, vključno s pravili Svetovnega handicap sistema, v algoritem, ki zagotavlja hitro in natančno spremljanje rezultatov. Na internetni stani prilagojeni igralcem in ljubiteljem golfa, se vsebine posodabljajo preko CMS sistema in tako ostajajo vseskozi ažurne. Stran je odzivna (responsive design) na računalnikih, pametnih telefonih in tablicah. Poskrbeli smo za dovršen videz in uporabnikom omogočili spremljanje vseh tekočih dogodkov.

 

 

  • Spletna stran, Gostovanje, Vzdrževanje, Prilagojene rešitve

Golf zveza Slovenije

O zvezi

Golf zveza Slovenije je nacionalna panožna športna zveza in prostovoljna, samostojna in nepridobitna krovna organizacija golf klubov ter drugih pravih oseb zasebnega prava v RS s področja golfa, katerih cilj, namen in osnovna dejavnost je razvoj ter organizacija golfa v RS.

GZS še posebej pri mladih, skrbi za razvoj golfa kot rekreativne in tekmovalne športne dejavnosti z ustvarjanjem materialnih, organizacijskih in strokovnih pogojev ter podpore za aktivno vključevanje sedanjih in pridobivanje novih članov v organizirano igranje golfa. Zveza na prenovljeni spletni strani golfportal.si uporabnike obvešča o tekočih novicah, koledarjih tekmovanj, turnirjih, klubih, igriščih in rezultatih posameznih tekmovanj.

Golf zveza Slovenije

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.