NAROČNIK

Golf zveza Hrvaške

SPletna stran izdelana za razvoj in promocijo golfa v republiki hrvaški

Golf zveza Hrvaške

Spletne strani, namenjene športnim panogam, so že v osnovi zelo kompleksne in zahtevajo podrobno prilagoditev potrebam in željam naročnika. Golfportal.hr je specializirana spletna stran Golf zveze Hrvaške na kateri so na voljo vse informacije o golfu na Hrvaškem. Pri izdelavi internetne strani golfportal.hr je bila naša glavna naloga v algoritem integrirati vsa kompleksna pravila igre golfa, vključno s pravili Svetovnega handicap sistema. Vsebine na internetni strani so zanesljive in pregledne, saj se posodabljajo preko CMS sistema strani. Internetna stran je odzivna (responsive design) na vseh vrstah naprav – računalnikih, pametnih telefonih in tablicah.

  • Spletna stran, Gostovanje, Vzdrževanje, Prilagojene rešitve

Golf zveza Hrvaške

O zvezi

Zamislite si šport, ki ga lahko igrate od malih nog pa do jeseni življenja. Temu dodajte odlično družabno in družinsko izkušnjo z možnostjo tekmovalne igre. Nadaljujte s prijetnim okoljem, ki ponuja fizično aktivnost v naravi. Vse to združuje golf.

GZH na področju Republike Hrvaške skrbi za usklajevanje posebnih in skupnih interesov, načrtovanje in organiziranje razvoja in promocije golfa, poslovanje in izvajanje športnih programov za golf. Spodbuja in osvešča javnost o pomenu golfa kot zdravega načina življenja brez odvisnosti od starosti, spola in socialnega položaja igralca.

Golf zveza Hrvaške

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.