NAROČNIK

e-Apoteka

Spletna lekarna ugodnih nakupov

O podjetju

Za stranko smo prenovili spletno trgovino in ji zraven nove OpenCart platforme nadeli tudi modernejšo grafično podobo. Cilj prenove je bil pohitriti spletno trgovino, izboljšati uporabniško izkušnjo obiskovalcev in uporabnika. Spletno trgovino smo povezali s programom Čebelica in Bankart, ter ji dodali napredni iskalnik.

  • Razvoj, Gostovanje, Vzdrževanje, Spletna prodaja, E-commerce CMS, Zapuščena košarica, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Spletna trgovina, Vnos vsebine
e-Apoteka

e-Apoteka

O podjetju

Od samega začetka se v Lekarni Zalog trudimo, da vsem našim obiskovalcem ponujamo prijazno obravnavo, strokovne nasvete o pravilni in varni uporabi zdravil in ostalih izdelkov, čim širši nabor izdelkov ter na splošno čim bolj kakovostne lekarniške storitve. Vsi magistri farmacije, zaposleni v Lekarni Zalog, redno nadgrajujemo svoje znanje na različnih strokovnih izobraževanjih ter tako skrbimo, da lahko naše obiskovalce vedno oskrbimo za najnovejšimi znanstvenimi dognanji s področja zdravja, dobrega počutja ter varne uporabe zdravil, prehranskih dopolnil in ostalih medicinskih pripomočkov.

Osnovna dejavnost Lekarne Zalog je lekarniška dejavnost, ki je po zakonu o lekarniški dejavnosti definirana kot del zdravstvene dejavnosti, ki zagotavlja preskrbo prebivalstva ter zdravstvenih zavodov in drugih organizacij z zdravili, ki se izdajajo na recept, brez recepta ter z magistralnimi zdravili.

e-Apoteka

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.