NAROČNIK

Društvo poslovnih žensk - FAM

Spletna stran oblikovana za predstavitev društva poslovnih žensk - FAM

Društvo poslovnih žensk - FAM

Drustvo-fam.si je spletna stran izdelana v WordPressu, ki predstavlja društvo poslovnih žensk Slovenije. Vse vsebine se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani. Zasnova strani in dovršen dizajn sta usklajena s celostno podobo društva. Prikaz vsebin je omogočen na vseh velikostih zaslonov. Moderatorji spletne strani imajo na voljo vmesnik, ki jim omogoča interno komunikacijo in obveščanje članic društva preko e-novic.

  • Spletna stran, Razvoj, Gostovanje, Vzdrževanje

Društvo poslovnih žensk - FAM

O društvu

Društvo poslovnih žensk Slovenije – FAM, združuje najuspešnejše managerke in poslovne ženske iz vse Slovenije, ne glede na status firme oziroma institucije, v katerih delujejo.
Namen društva je povezovati članice, jih spodbujati v njihovi poklicni uspešnosti in upravljanju na področju, kjer delujejo, zlasti v managementu. Vpliva na oblikovanje pogojev gospodarjenja, nudi članicam podporo pri zaščiti njihovih poklicnih interesov v okviru društva ter priteguje članice k sodelovanju v raznih koristnih dobrodelnih ali podobnih dejavnostih, pomembnih za celotno slovensko družbo.
Aktivnosti društva so usmerjene predvsem v izmenjavo poslovnih izkušenj posameznih članic, predstavitev različnih programov domačih in tujih gospodarskih subjektov ter njihovih produktov.

Društvo poslovnih žensk - FAM

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.