NAROČNIK

Info hiša in izobraževanje, d.o.o.

SPLETNA STRAN zasnovana za obdelavo in varstvo osebnih podatkov

Info hiša in izobraževanje, d.o.o.

Data Protection Officer je moderno zasnovana in odzivna (responsive) spletna stran z obsežno vsebino o Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov. Tematika je namenjena pooblaščenim osebam za varstvo osebnih podatkov. Preko DPO kluba ponujajo strokovno gradivo in svetovanje. DPO on DEMAND je storitev namenjena vsem, ki so prezaposleni ali nimajo časa za obveznosti, ki jim jih nalaga Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov in iz tega razloga najamejo pogodbenega obdelovalca zbirk osebnih podatkov. Celotna vsebina na strani je pregledno razdelana in hitro dostopna. Spletna aplikacija je nadgrajena s sistemom za e-novice (news letter), s spletno prijavo na dogodke, ki jih organizira naročnik in s klubom z vodenjem članstva. Vsebine so razdeljene na javno dostopne in vsebine, ki so na voljo le članom DPO kluba. Stran je zasnovana več jezično.

  • Spletna stran, Razvoj, Gostovanje, Vzdrževanje

Info hiša in izobraževanje, d.o.o.

O podjetju

Maja 2018 bo začela veljati nova Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, ki bo enotno za to področje veljala v vseh državah članicah EU. Prinaša precej novosti, ki jih bodo morali spoštovati upravitelji in pogodbeni obdelovalci zbirk osebnih podatkov. Info hiša se na spletni strani DPO on Demand posveča izobraževanju, druženju in izmenjavi znanj in izkušenj. DPO klub združuje pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov s poznavanjem predpisov in praktičnimi izkušnjami na področju varstva podatkov.

Če je podjetje premajhno, da bi redno zaposlilo pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, pa jo v skladu z novo uredbo mora imeti, lahko storitev DPO on DEMAND naroči pri Info Hiši, d.o.o..

Info hiša in izobraževanje, d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.