NAROČNIK

Active d.o.o.

Naše poslanstvo je dolgoročno partnerstvo in redna dobava blaga strankam.

Active.si

Podjetje Active d.o.o. iz Maribora se že od leta 1990 ukvarja z proizvodnjo pasov in veleprodajo baterijskih vložkov Maxell. Naše poslanstvo je dolgoročno partnerstvo in redna dobava blaga strankam. Pri oskrbi strank z našimi izdelki ne gre zgolj za prodajo, temveč za celoten servis z vsemi storitvami.

  • Spletna stran, Razvoj, Spletni katalog, Spletna prodaja, E-commerce CMS, Zapuščena košarica, Prilagojene rešitve, Odzivna stran, Hitrost in odzivnost, Večjezičnost, Spletna trgovina, Vnos vsebine
Active

Active d.o.o.

O podjetju

Vse na enem mestu. Ponujamo širok izbor artiklov. Izbrano vam dostavimo v 24 urah oz. po dogovoru: na vaš naslov podjetja ali v dislocirane enote. Spletno poslovanje ponuja poleg udobnega nakupovanja predvsem velik prihranek časa, stroškov, racionalizacijo delovnih postopkov in prilagodljivost kupcu. Ker naše poslanstvo temelji na partnerstvu, imamo poleg potniške mreže tudi skrbnike ključnih kupcev, ki z osebnim stikom usklajujejo kupčeve želje z našimi zmožnostmi. Pri realizaciji spletnih rešitev za stranke smo za pomoč in izvedbo izbrali podjetje qStom.

Active d.o.o.

Galerija

KONTAKT

Pripravljeni na novo spletno stran?

Spletna stran bo prilagojena vašim potrebam in zagotavljanju učinkovitosti.