Nazaj

Orodja za spletne urednike

Internet Archive

Internet Archive - WaybackMachine

Poiščite staro različico spletne strani na archive.org. Internet Archive je neprofitna knjižnica z milijoni brezplačnih knjig, filmov, programske opreme, glasbe, spletnih mest in še več.

Pretvorite datoteke

TinyWow - pretvori datoteke

TinyWow ponuja brezplačno spletno pretvorbo, pdf in drugih zvrsti datotek. Ponujajo PDF, video, slike in druga spletna orodja, ki vam olajšajo delo.

Analitika -Alternativa Google Analytics

PostHog - Analitika

PostHog je odlična odprtokodna alternativa Google Analytics in zajema zbirko analitičnih orodji, ki so v skladu s EU GDPR direktivami.

Pwik PRO Analytics

Piwik PRO - Analitika

Piwik PRO analitika je še ena odlična alternativa Google orodjem za pridobivanje in beleženje podatkov o obiskanosti ter uporabi vaše spletne strani.

Screenshot

Screenshot Guru

Screenshot Guru, vam omogoča, da zajamete zaslonske posnetke spletne strani visoke ločljivosti brez namestitve dodatkov v vašem spletnem brskalniku.

HTML to Text converter

HTML Cleaner

HTML Cleaner je odlično orodje s številnimi uporabnimi funkcijami, ki olajšajo čiščenje in urejanje HTML kode spletnih strani. Prilepite kodo v besedilno območje, in pritisnite Clean HTML.

Newsletter SPAM test

Newsletter SPAM test

Preprost in učinkovit način za hitro testiranje kakovosti vašin e-novic. Z orodjem lahko preverite kako bodo SPAM filtri za e-sporočila ocenili vaš newsletter.

Preveri e-naslov

Wiza - Preverjanje e-mail naslova

Izboljšajte dostavljivost e-novic in zmanjšajte število zavrnjenih sporočil z učinkovitim in zanesljivim preverjanjem e-poštnih naslovov prejemnikov.

Umetna inteligenca - AI

OpenAI - Generator besedila

OpenAI je stran za umetno inteligenco (AI), ki izvaja raziskave na področju umetne inteligence z navedenim ciljem spodbujanja in razvoja prijazne umetne inteligence.

YouWrite

You.com - AI Genertator

You.com je iskalknik, ki uporablja napredno AI tehnologijo. Vsebuje tudi dodatna oprodja kot je You Write, ki s pomočjo umetne inteligence (AI) sestavi besedila. Njihov moto je Write Smarter, Not Harder.