Nazaj

OPENCART ADMINISTRACIJA - Nadzorna plošča

Nadzorna plošča v OpenCart trgovini

Ob vstopu v administracijo vam je prikazan osnovni pregled s statističnimi povzetki in informacijami trenutnega stanja delovanja sistema.  Nadzorna ploščo lahko razdelimo na tri dele:

 
OpenCart V3 - Nadzorna plošča 1
Play Video

Podatki o naročilih in kupcih

Podatki o naročilih in kupcih so prikazani v štirih segmentih: 1. skupno število naročil, 2. skupna vrednost naročenih artiklov, 3. število vseh kupcev in 4. trenutno število kupcev, ki so prijavljeni v sistem. Do podrobnosti o posameznem sklopu lahko dostopate s klikom na link »Poglej si več« v posameznem segmentu.

Statistični podatki in analitika

Podatki prikazujejo informacije o naročilih glede na lokacijo kupcev (zemljevid) in časovno obdobje (graf). Podrobnosti naročil po posamezni državi vam sistem prikaže ob prehodu miškinega kazalca čez državo. Pri tem si pomagajte s povečavo zemljevida (klik na »+« ikono). Graf na desni prikazuje analitiko prodaje in naročil v izbranem časovnem obdobju. Obdobje izberite s klikom na ikono koledarja v desnem zgornjem kotu nad grafom.

Podatki o aktivnostih

Podatki o aktivnostih na spletni strani so prikazani v tabeli Nedavna dejavnost in Zadnja naročila. V tabeli Nedavna dejavnost so prikazani uporabniki z navedbo vrste dejavnosti in ure, ko je dejavnost bila izvršena.  Tabela Zadnja naročila vsebuje podatke o zadnjih naročilih in povezave do podrobnosti o posameznem naročilu.