info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Gostovanje spletnih strani in zakup strežnika

Za dobro delovanje vaše spletne strani ali trgovine potrebujete zanesljiv in kvaliteten strežnik.

  • Nudimo ugodno gostovanje na strežnikioh 

  • Uporabljamo samo zanesljive in kvalitetne strežnike 

  • Vsi naši strežniki so nameščeni v Sloveniji 

Pošljite povpraševanje

Ugodno gostovanje spletnih strani in trgovin

Zanesljivost in kvaliteta strežnika vplivata na uporabniško izkušnjo obiskovalca vaše spletne strani ali trgovine, zato je izbira zanesljivega strežnika zelo pomembna. Vsi naši strežniki so nameščeni v Sloveniji v kolokacijskih centrih s podvojenimi povezavami do svetovnega spleta. Skupaj z našimi pogodbenimi partnerji zagotavljamo hitro podporo, ter ustrezno vzdrževanje strežnikov in programske opreme na njih.

Skupaj z vami se dogovorimo o tem kakšne so potrebe vaše spletne strani ali trgovine za nemoteno in hitro delovanje. V končno konfiguracijo strežnikov vključujemo tudi CDN Cloud strežnike za hitro in zanesljivo delovanje. Seveda lahko kasneje količino prenosa podatkov tudi prilagajate glede na odzivnost in obremenitev strani.

cloud-computing (1)

Podobno kot za prenos podatkov, je potrebno predvideti tudi zakup prostora na strežniku za vašo stran. Optimalna izbira in konfiguracija strežnika je najbolj primerna za delovanje vaših spletnih vsebin po najnižji ceni.

Zakup strežnika za spletno stran

Elektronska pošta je danes nepogrešljiva in poleg prenosa podatkov in zakupa strežnikov se lahko pripravijo tudi email poštni predali. Pri tem vam je seveda na voljo tudi neposredni dostop do mail strežnika v obliki WebMail podpora.

Email naslovi - strežnik

Na voljo so vam MySQL podatkovne baze z vključeno podporo, ter PHP podpora. Vse povezave, ki jih nudimo so hitre, širokopasovne redudančne povezave. Domenski strežniki se nahajajo v Sloveniji, CDN Cloud strežniki pa so razpršeni po vseh celinah.

cube

Varnostno kopiranje diskov se izvaja redno, v intervalih, ki so dogovorjeni z vami in so nujne za nemoteno delovanje v vseh okoliščinah.

Varnostno kopiranje

Strežniki s CDN podporo

Internet je eden najpomembnejših prodajnih kanalov,  zato izdelavo vaše predstavitve raje prepustite  profesionalcem. Imamo več kot 15 let izkušenj in vedno znova iščemo inovativne rešitve, ki sledijo naprednim tehnologijam in smernicam na področju razvoja spletnih rešitev. Pri tem uporabljamo tudi napredne tehnike za čim hitrejše in varno delovanje spletnih strani. Ena od takšnih rešitev je tudi uporaba mreže CDN strežnikov (content distribution network), ki so geografsko razpršeni po vsem svetu. V našem CDN omrežju je preko 32 strežniških centrov na 5-ih celinah v 27-tih državah. Vsebine spletne strani bodo tako vašim uporabnikom posredovane iz najbližjega centra, kjerkoli na svetu. Posledično je zagotovljena tudi odlična odzivnost takšnih strani po vsem svetu.

Gostovanje strani na strežnikih nam zaupajo

Gostovanje spletnih vsebin in zakup strežnikov na vašo željo?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Gostovanje spletnih vsebin