info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih vsebin, ne glede na to ali gre za spletne strani ali trgovine, je nujno, če želite ostati konkurenčni.

  • Vzdržujemo spletne strani 

  • Vzdržujemo spletne trgovine 

  • Ažuriranje spletne vsebine

  • Nudimo pogodbeno vzdrževanje in vzdrževanje po naročilu 

Pošljite povpraševanje

Vzdrževanje in posodobitve spletnih strani

Vzdrževanje in redne posodobitve so danes nujne, če želite ostati konkurenčni med množico spletnih strani in internetnih trgovin. Vsem uporabnikom naših storitev nudimo možnost sklenitve vzdrževalne pogodbe, ki je najpreprostejši način za učinkovito vzdrževanje in posodabljanje vaših spletnih vsebin.

Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite prednostno obravnavo pri reševanju vaših težav ter stalne posodobitve sistema in njegovih modulov. To vam zagotavlja dolgoročno kakovostno delovanje vaše spletne strani ali trgovine. Vsako vzdrževalno pogodbo sklenemo z vami po vaših željah in potrebah, tako da je za vas najbolj primerna in cenovno ugodna.

Vzdrževalna pogodba

V kolikor ne želite skleniti redne vzdrževalne pogodbe, ki za vas predstavlja določen mesečni strošek, se lahko o vzdrževanju dogovorimo tudi po naročilu. V določenih primerih, je to morda res primerneje, večinoma pa pomeni na koncu za vas večji strošek, daljše čakanje pri izvedbi in včasih tudi moteno delovanje spletnih strani ali trgovin. Odločite se za način vzdrževanja, ki je za vas najboljši!

Vzdrževanje na klic

Redno vzdrževanje vedno vključuje tudi manjše posodobitve in osvežitve spletnih vsebin. Na ta način bo vaša stran ali trgovina lahko res dolgo učinkovito uporabna in priljubljena med obiskovalci in kupci. Še tako dobra spletna stran je brez posodabljanja zastarela že v letu ali dveh. Strošek manjših posodobitev in osvežitev ter rednega vzdrževanja bo manjši kot izdelava nove spletne strani vsakih nekaj let!

Posodobitev spletne strani

Vsem našim strankam nudimo pomoč, svetovanje in poučitev ob izdelavi spletnih vsebin. Znotraj rednega vzdrževanja nudimo pomoč, svetovanje, ažuriranje, urejanje sprememb ves čas sodelovanja z vami. Za nas niste le stranke, ampak naši partnerji!

Podpora strankam

Spletni projekti

Internet je eden najpomembnejših prodajnih kanalov,  zato izdelavo vaše predstavitve raje prepustite  profesionalcem. Imamo več kot 15 let izkušenj in vedno znova iščemo inovativne rešitve, ki sledijo naprednim tehnologijam in smernicam na področju razvoja spletnih rešitev.

Želite kvalitetno in hitro vzdrževanje?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Vzdrževanje spletnih strani in trgovin