info@qstom.si     +386 059 92 60 62
AVTOPREPROGE

Avtopreproge, prodaja in izzivi

Vsaka spletna trgovina na področju prodaje dodatkov za avtomobilsko industrijo predstavlja svojevrsten izziv. V poplavi ponudbe, raznovrstnih produktov in različnih znamk avtomobilov, je potrebno najti rešitev, ki kupcem ponuja paleto izdelkov za njihovega jeklenega konjička. Spletna trgovina Avtopreproge je zasnovana tako, da kupcem omogoča enostavno in hitro iskanje željenih produktov. Nakupovalna košarica je pregledna in preprosta za uporabo. Internetna stran je odzivna na vseh vrstah računalnikov, hišnih in tabličnih, prav tako kot tudi na vseh pametnih telefonih. Spletna trgovina Avtopreproge.si ima pri nas največjo ponudbo tekstilnih in gumijastih avto preprog. So specialisti za preproge, ki jih proizvajajo tudi sami, lahko tudi po željah kupcev. Ponujajo tudi gumijasta korita za prtljažne prostore.

Design

Sinhronizacija

CMS / blog

Plačila

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna trgovina?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

Konstill d.o.o.

Podjetje Konstill je specializirano za dobavo in proizvodnjo obvezne in dodatne avtomobilske opreme. Med njihove glavne dejavnosti spadajo zagotavljanje kompletov prve pomoči in obvezne opreme za motorna vozila ter dobavo avtomobilskih žarnic priznanih blagovnih znamk Osram in General Electric.

Konstill d.o.o. ima lastno proizvodnjo avtomobilskih tepihov (avto preproge) najvišje kvalitete za vse znamke in modele vozil. Izdeljao jih tudi po naročilu kupcev. Avtomobilski tepihi vas bodo prepričali z izvrstno kakovostjo in trpežnostjo. Tisti, ki prisegate na nemško kvaliteto boste navdušeni nad gumi tepihi proizvajalca Petex, ki svoje proizvode testira po LGA standardih. Zaradi izjemnega poslovnega odnosa z vsemi dobavitelji in strankami, so podjetju Konstill zaupale svoje proizvode največje blagovne znamke v avto industriji: Bosal – avtomobilske vlečne kljuke, strešni nosilci in nosilci za kolesa; Recaro – otroški sedeži; Servo, Pro-tec,…

Druge reference