info@qstom.si     +386 059 92 60 62
PEAK

Peak športna prehrana in izziv spletne trgovine

Poseben izziv je bil razviti moderno spletno trgovino z nadgradnjo prilagojenih funkcionalnosti za preprosto in ažurno e-poslovanje s končnimi kupci na področju prodaje športne prehrane, kjer na trgu vlada velika konkurenca. Vsebine na spletni strani in v trgovini se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani, artikli, naročila in kupci pa tudi preko komunikacijskega modula za sinhronizacijo podatkov. Poleg osnovnih plačilnih modulov spletne trgovine, se je vgradil tudi sistem za plačila Pay Pal. Integrirali smo tudi provizijsko prodajo za partnerje, kupone, časovno omejene akcije in količinske popuste.

Design

NEWS LETTER

CMS / blog

Plačila

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna prodaja?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

VELMARK d.o.o.

PEAK je specializirana trgovina za prehranska dopolninla.  Ponuja prehranska dopolnila številnih znanih svetovnih proizvajalcev, ki po kvaliteti izdelkov sodijo v sam vrh ponudbe. So uradni zastopnik enega izmed najbolj kvalitetnih nemških proizvajalcev športne prehrane oziroma prehranskih dopolnil PEAK.
PEAK športna prehrana in prehranska dopolnila je eden izmed redkih proizvajalcev prehrambenih dodatkov, ki svoje izdelke testira v največjem nemškem neodvisnem laboratoriju za prehrambeno diagnostiko Arotop Mainz. To je tudi pogoj za izpolnjevanje vseh standardov od GMP/GLP  preko HACCP do ISO 9001/2000.

Ponujajo širok spekter prehranskih dopolnil oziroma športne prehrane– aminokisline, kratin, vitamini, minerali, proteini, beljakovine, beljakovinski izdelki, ogljikovi hidrati, ter izdelkov za povečanje energije in izgubo maščobe.
Skrbijo tudi za vzdržljivostne športnike ter športe, ki bazirajo na eksplozivni in funkcionalni moči. Ne manjka tudi izdelkov oziroma prehranskih dodatkov, ki so primerni za hujšanje oziroma fitnes.

Športna prehrana PEAK Nutrition omogoča tudi diskontno prodajo. Le ta deluje po principu količinskega nakupa določenih izdelkov in na osnovi tega pripadajočim popustom.

Druge reference