info@qstom.si     +386 059 92 60 62
PAR3

Razvoj strani PAR3 golf turizem

Sodobna spletna prodaja specializiranih turističnih aranžmajev za ljubitelje golfa je zasnovana funkcionalno, tako z vidika uporabniške izkušnje, kot z vidika naročnika spletne strani, podjetja MM Turist, ki se že vrsto let ukvarja z organizacijo turističnih potovanj in izletov po vsem svetu. Vse vsebine na internetni strani se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani. Spletna prodaja turističnih golf potovanj in izletov je odzivna na vseh zaslonih, kar vključuje tudi vse vrste mobilnih naprav, tabličlnih računalnikov in hišnih računalnikov.  Na osnovi želje naročnika smo izdelali tudi možnost včlanitve v njihov golf klub s posebnimi ugodnostmi za njihove člane. Poleg osnovnih plačilnih modulov spletne trgovine, smo vgradili tudi sistem za neposredno plačilo s plačilnimi karticami ponudnika ACTIVA. Vsem našim strankam nudimo tudi možnost najema in zakupa strežnika, ter s tem nemoteno in povsem varno delovanje njihovih spletnih strani ali internetnih trgovin.

Design

XML

CMS / blog

Kartice

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna prodaja?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

M & M TURIST d.o.o.

 

Turistična agencija M&M TURIST je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami s področja turističnih potovanj na katera so popeljali že na tisoče zadovoljnih gostov. Programe pripravljajo na osnovi večletnih izkušenj, skupaj z  vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.

Njihovo vodilo je zadovoljstvo njihovih potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava izletov, na katerih se boste počutili varno in udobno. Prijazno poskrbijo za enostavno rezervacijo, primerno ceno, odlično spremstvo, udobno namestitev in prijeten prevoz.

PAR3 je njihova specializirana turistična agencija, ki se ukvarja z golf turizmom. Nudijo veliko izbiro golf potovanj in izletov po celem svetu.

Druge reference