info@qstom.si     +386 059 92 60 62
MM TURIST

Izzivi turizma in MM Turist

Oblikovali smo sodobno spletno prodajo turističnih aranžmajev, izletov in potovanj po vsem svetu, ki je zasnovana funkcionalno, tako z vidika uporabniške izkušnje, kot z vidika naročnika internetne strani. Vse vsebine se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani. Spletna prodaja turističnih izletov in potovanj je odzivna na vseh zaslonih, kar vključuje tudi vse vrste zaslonov, hišnih in tabličnih računalnikov in mobilnih,pametnih telefonov.  Poleg osnovnih plačilnih modulov spletne trgovine, smo vgradili tudi sistem za neposredno plačilo s plačilnimi karticami ponudnika ACTIVA. Turistična agencija MM Turist je družinsko podjetje, ki se že vrsto let uspešno ukvarja s turizmom, kar so prenesli tudi na stik z gosti preko moderne, odzivne, privlačne in enostavno uporabne spletne strani.

Design

XML

CMS / blog

Kartice

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna prodaja?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

M & M TURIST d.o.o.

 

Turistična agencija M&M TURIST je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami s področja turističnih potovanj na katera so popeljali že na tisoče zadovoljnih gostov. Programe pripravljajo na osnovi večletnih izkušenj, skupaj z  vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.

Njihovo vodilo je zadovoljstvo njihovih potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava izletov, na katerih se boste počutili varno in udobno. Prijazno poskrbijo za enostavno rezervacijo, primerno ceno, odlično spremstvo, udobno namestitev in prijeten prevoz. S turistično agencijo MM Turist radi potuejo posamezniki, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem, skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska željene destinacije. Mnogim skupinam tudi svetujejo destinacije ali pripredijo program, ki čim bolj ustreza vsem željam take skupine.

Že tretje leto nastopajo s podjetjem M&M TURIST kot specializiran golf tour-operater pod blagovnima znamkama PAR3 in Golfslovenia.net.

Druge reference