info@qstom.si     +386 059 92 60 62
KALCER

Kalcer spletna trgovina in njena izdelava od načrta do prve prodaje

Vzpostaviti moderno internetno prodajo, kot smo jo izdelali za Kalcer spletno trgovino je bil poseben izziv. Odlično uporabnost in preglednost smo dosegli z nadgradnjo prilagojenih funkcionalnosti za preprosto in ažurno e-poslovanje s končnimi kupci. Vsebine na spletni strani in v trgovini se posodabljajo preko CMS sistema spletne strani, artikli, naročila in kupci pa tudi preko komunikacijskega modula za sinhronizacijo podatkov s ERP programom Microsoft Dynamics NAV / Navision. Poleg osnovnih plačilnih modulov spletne trgovine, se je vgradil tudi sistem za neposredno plačilo s plačilnimi karticami ponudnika Six Payment Services. Trgovine Kalcer so znane po tem, da na domač trg ves čas uvajajo najnaprednejše in najnovejše izdelke s področja gradnje in obnove. Svoje izkušnje, strokovnost in vizijo so zato želeli prenesti tudi v internetno prodajo. Tako ostajajo zvesti svojemu načinu dela s kupci, kjer pomagajo poiskati pravo rešitev prav za vsakega gradbenika, projektanta, investitorja in kupca, tudi preko spleta.

Design

API

CMS / blog

Kartice

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna trgovina?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

Kalcer d.o.o.

Trgovine KALCER sodijo med vodilne strokovne prodajalce specializiranih prodajnih programov za gradnjo in obnovo, ki na domač trg stalno uvajajo najnovejše in najnaprednejše svetovne izdelke. Prodaja in svetovanje sta temelj uspešnosti podjetij Kalcer v Trzinu, Novem mestu, Mariboru in Beogradu.

Svetovalci in strokovno usposobljeni prodajalci na podlagi izkušenj in konkretnih primerih prikažejo uporabo prodajnih artiklov. Vsaka vaša odločitev o nakupu bo podprta s strokovnimi nasveti. Trgovine Kalcer delujejo kot inženiring s svetovalnim servisom in ne kot klasična prodajalna, zato smo tudi pri zasnovi spletne trgovine dali velik poudarek na podpori uporabnikom. Vsekakor naredi vtis na kupca njihov sprejem, analiza problemov in optimalna rešitev.

Druge reference