info@qstom.si     +386 059 92 60 62
GOLF Slovenija

Izzivi golfa in Golf SLovenija

Največji izziv oblikovanja specializirane, športne spletne strani, kot je stran Golf Slovenija, je predstavljalo integriranje vseh kompleksnih pravil igranja golf, vključno s handicapom, v algoritem, ki omogoča hitro in natančno spremljanje rezultatov. Vsebine na internetni strani se posodabljajo preko CMS sistema strani, tako da so ves čas ažurne. Internetna stran je odzivna (responsive design) na vseh vrstah naprav, od računalnikov do pametnih telefonov in tablic. Poskrbeli smo tudi za privlačen videz in možnost ažurnega spremljanja vseh informacij. Posebnost spletnih strani, ki so posvečene športu, je tudi to, da omogočajo spremljanje informacij in rezultatov vsak trenutek na katerikoli napravi.

Design

Customer Data Base

CMS / blog

AD Manager

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna stran?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

GOLF ZVEZA SLOVENIJE

Golfportal.si je specializirana spletna stran Golf zveze Slovenije na kateri so na voljo vse vrste informacij o golfu v Sloveniji. Na voljo so splošne informacije, novice, koledar tekmovanj, vsi turnirji, klubi, igrišča in rezultati posameznih tekmovanj.

Golf je izjemno priljubljen šport po vsem svetu. Združuje gibanje v naravi, telesno in duševno sprostitev in je primeren za vsa življenska obdobja.

V okviru golf igrišč v Sloveniji delujejo tudi Centri za usposabljanje novih golfistov.

Golf je enostavna igra le na videz, v resnici pa morajo igralci upoštevati kar nekaj pravil. Golf je igra pri kateri moramo s čim manj udarci spraviti žogico iz startnega položaja v ciljno- zadnjo luknjo. Zavlačevanje igre, oziroma zadrževanje igralcev za sabo, je nespodobno in ni dovoljeno. V primeru, da je potrebno žogico iskati dalj časa, se spodobi igralce za sabo spusti naprej, da lahko nemoteno igrajo.Golf palice morajo biti v skladu s pravili, kar pomeni da so sestavljene iz glave in držala in predstavljati celoto. Vsak namerno spremenjen del palice mora biti v skladu s pravili, kar se tudi preverja.

Druge reference